Aan Tafel

LOENEN > Op woensdag 20 april is iedere alleengaande in Loenen, Nieuwersluis, Vreeland, Loenersloot en Nigtevecht weer van harte welkom bij Aan Tafel in Studio Idee Straatweg Loenen. Om 17.30 uur starten ze met het driegangenmenu verzorgd door Maya Kookt. U kunt zich opgeven (en afmelden) tot en met 16 april bij Maaike van Schaik (0294) 233385 (voicemail!). U kunt dan ook dieetwensen aangeven en melden dat u niet zelfstandig kunt komen. Zij zorgen dan voor vervoer. De maaltijd kost 10 euro, een drankje een euro.


Speeltuin

MAARSSEN > Op 17 april, Eerste Paasdag, gaat de speeltuin 't Schilderskwartier in Maarssen-Dorp weer traditioneel open om 13.00 uur en gaan de kinderen weer zoeken naar paaseitjes! 


KunstRonde

REGIO > De vereniging KunstRonde Vecht & Plassen is op zoek naar vrijwilligers om het bestuur te versterken. Wil je actief zijn met een vereniging van kunstenaars in Stichtse Vecht en Wijdemeren? Meedenken bij alle plannen en helpen organiseren van de jaarlijkse tentoonstellingen en andere acties? Meer: info@kunstronde.nl en ze bellen terug.


Boffers

BREUKELEN > 30 april is het zover, na twee jaar niet optreden zullen de Boffers weer hun talenten laten zien. Op zaterdag 30 april gaan de deuren van de zaal 4en1 in Breukelen aan de Schepersweg om 19.00 uur open, om 19.30 uur gaan zij van start. De Boffers staan te popelen. Entree is 5 euro p.p. aan de deur bij 4en1, in Broklede, Schepersweg 6A Breukelen.


Computerhulp

MAARSSENBROEK > Er staan elke maandagochtend vrijwilligers klaar om te helpen met computer, iPad, tablet, of telefoon. Word een vaste bezoeker!  Zij helpen u op eigen tempo uw laptop, smartphone of tablet beter te kennen. U hoeft geen afspraak te maken en het is kosteloos. De bijeenkomst is in Willem van Hoornhof, in Zebraspoor van 10.00 tot 12.00 uur  Inlichtingen bij Welzijn Stichtse Vecht (0346) 290710 of www.welzijnstichtsevecht.nl. Of bij Ronald Fisser  06-20628704, ronaldfisser@gmail.com.


Luck Raeck

MAARSSEN > Op Eerste Paasdag, 17 april, kan iedereen tijdens de open dag een kijkje komen nemen bij de leuke tennisclub en ook vrijblijvend een paar partijtjes mee slaan. Tennisrackets zijn aanwezig. Luck Raeck is een bruisende tennisclub en gelegen op de Sportparkweg 3 te Maarssen. Ook nieuwe leden zijn welkom. Graag aanmelden. Voor informatie: www.luckraeck.nl.


Zingen

MAARSSEN > Kun je nog zingen zing dan mee. Onder deze noemer willen wij u uit nodigen voor de eerste paasmorgendienst in de oude Dorpskerk te Maarssen. Aanvang 10.00 uur. Vooraf gaan wij mooie paasliederen zingen op het kerkhof naast de kerk. Aanvang 9.00 uur. Dit is een oude traditie die wij weer in ere willen herstellen na lange afwezigheid vanwege corona.