Avondvierdaagse

MAARSSEN > Na 2 jaar van afwezigheid gaat de Avondvierdaagse in Maarssen dit jaar door! En wel van maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni. De 77e Avondvierdaagse in Nederland en de 46e keer in het mooie Maarssen. De organisatie is alweer enige tijd druk bezig om er een feest van te maken. Maar daar hebben ze u ook voor nodig! In 2019 liepen er maar liefst ruim 1500 lopers mee. Helpt u dit jaar mee om er weer een ouderwets feestje van te maken? Ze hopen weer veel mensen te mogen begroeten tijdens dit typisch Hollandse wandelfestijn! Inschrijven kan vanaf nu online via www.avondvierdaagsemaarssen.nl.


Woonevent

STICHTSE VECHT > De Seniorenvereniging Vechtse Plussers stelt zich voor en organiseert een Woonevent. Op dinsdagmiddag 17 mei van 14.00 – 16.00 uur in het Vechtstreekmuseum te Maarssen. Zij gaan een film vertonen over wonen in een andere gemeente. Daarna gaan de aanwezigen in overleg over wat er speelt binnen Stichtse Vecht. Op 31 mei komt dan het vervolg. Meld je aan op info@vechtseplussers.nl of via www.vechtseplussers.nl.


Koffieochtend

MAARSSENBROEK > Iedere woensdag (niet op Koningsdag, 27 april) van 9.30-11.30 uur is iedereen van harte welkom voor gratis koffie of gewoon voor de gezelligheid in Second Base, gebouw Safari (zwembad), Bisonspoor. In de hal van het zwembad is iemand aanwezig om u de weg te wijzen naar Second Base.


Vechtstreekmuseum

MAARSSEN > Ook op Eerste en Tweede Paasdag is het Vechtstreekmuseum van 13.30 tot 16.30 uur geopend. Vooraf reserveren is niet nodig. Er zijn twee prachtige tentoonstellingen te zien, 'De Vechtstreek vanuit de lucht' en 'De Vecht - Ons Pronkstuk'(vernieuwd). Kom dat zien!