Fietspad

LOENEN > Het CDA wil dat het fietspad langs de N402 in Loenen moet blijven. De provincie heeft andere plannen en wil het fietspad verwijderen aan de oostkant van sportpark de Heul tot aan Kerklaan. Het CDA wil weten of het college op de hoogte is van de plannen van de Provincie om het fietspad naar de westkant van de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht tussen de Rotonde en Kerklaan te verplaatsen. ‘Is het College het met het CDA eens dat dit mogelijk onveilige situaties op kan leveren op de diverse oversteek locaties? Hoe kan een inwoner aan de even kant van de Rijksstraatweg met een fiets of lopend nog veilig oversteken?, zo is de vraag van CDA-raadslid Sarah Lindenberg Hess. Het CDA dringt nu aan op een gesprek met de provincie door de wethouder.


Zwembad De Meent

BREUKELEN > Eindelijk kunnen we, na een hele tijd, op zondag 15 mei de poort weer openen van natuurzwembad de Meent te Breukelen. Om het voor iedereen aantrekkelijk te maken, zodat je de hele zomer weer kunt komen zwemmen, is het familie abonnement nu tegen een aantrekkelijk tarief te bestellen tot 1 mei! U kunt dit alleen online bestellen en direct via iDeal betalen via de website: www.zwembaddemeent.nl. De abonnementen liggen dan vanaf zondag 15 mei klaar in het winkeltje om af te halen. Na 1 mei gelden de normale tarieven. Uiteraard kunt u vanaf heden ook alle andere abonnementen online bestellen. Wilt u eens een keertje na een fietstochtje een kijkje komen nemen en iets nuttigen op het terras dan bent u uiteraard vanaf 15 mei van harte welkom.


Koningsdag

STICHTSE VECHT > VARnws komt volgende week gewoon uit op donderdag 28 april. In verband met Koningsdag op 27 april is het wel verstandig om alle kopij vroeg aan te leveren. De deadline voor aanleveren van advertentie/familieberichten is dinsdag 11.00 uur.