Afbeelding

KunstRonde Vecht & Plassen 21 & 22 mei

Lezersnieuws

Adres groepsexpositie: Pauluskerk, Straatweg 37, 3621 CM Breukelen Openingstijden alle locaties: 11 - 17.30 uur Website: www.kunstronde.nl Facebook en Instagram: @KunstRonde 

1000 tekens

Kom naar de KunstRonde in het weekend van 21 en 22 mei om een grote collectie hoogwaardige kunstwerken van 22 professionele kunstenaars en 2 galerieënte zien. Of u nou een liefhebber bent van abstracte kunst, realistische stillevens of fotografie of op zoek bent naar keramisch werk of een robuust beeld voor de tuin, grote kans dit tijdens de KunstRonde te vinden. Met kunstwerken tussen de 50 en 10.000 euro is er iets voor elk budget. Al meer dan 25 jaar openen de leden van de professionele kunstenaarsvereniging KunstRonde Vecht & Plassen 1 weekend per jaar hun ateliers en galerieën. U wordt verwelkomd door de kunstenaars zelf en zij vertellen u graag over hun werk. De KunstRonde bestrijkt het gebied van Maarssen tot Vreeland en langs de plassen van Kortenhoef, ‘s-Graveland en Loosdrecht. De locaties liggen vaak op bijzondere plekken. Op de groepsexpositie in de Pauluskerk in Breukelen is van elke deelnemer 1 kunstwerk te zien. Dit geeft u een goed overzicht en de mogelijkheid uw favorieten te kiezen.

500 tekens

De 26ste KunstRonde op 21 en 22 mei biedt een grote collectie hoogwaardige kunstwerken van 22 professionele kunstenaars en 2 galerieën. Met kunstwerken uit verschillende disciplines van 50 tot 10.000 euro is er voor elk budget iets te vinden. De KunstRonde bestrijkt het gebied van Maarssen tot Vreeland en langs de plassen van Kortenhoef, ‘s-Graveland en Loosdrecht. Op de groepsexpositie in de Pauluskerk in Breukelen is van elke deelnemer 1 kunstwerk te zien.