De hele club poseert voor de groepsfoto.
De hele club poseert voor de groepsfoto. Ruud Wegman

Bruisend lustrum bij Bridgeclub de Vechtstreek

MAARSSEN > Afgelopen zaterdag vierde de in 1965 opgerichte Bridgeclub de Vechtstreek haar elfde lustrum. 


Bridgeclub de Vechtstreek is een bloeiende vereniging met al jaren als thuisbasis De Open Hof in Maarssen-Dorp. De club heeft zo'n 160 leden uit de hele regio, die elke dinsdagavond en/of donderdagmiddag hun beste beentje voorzetten. 

Het feest was gepland voor 2020, maar dat ging dus niet door. Na twee keer uitstel vanwege de coronapandemie werd er de hele dag gebridged en gefeest bij InnStyle aan de Maarsseveense Plassen. Zo'n 110 leden van de jubilerende vereniging deden mee aan deze lustrumdrive. De deelnemers werden ontvangen met koffie en een appelschuitje. De wedstrijdleiders Henny en Hans hadden de boel prima onder controle en fotograaf Ruud wist de mooiste actiefoto's te maken zonder de bridgers te storen. 

Na drie ronden was er een intermezzo voor de lunch en de groepsfoto buiten. Vervolgens ging men weer aan de bridgetafel. 

Na nog eens drie ronden volgde er een aangeklede borrel, waarbij niet alleen de winnaars van de eerste wedstrijd en de aanmoedigingsprijs werden gehuldigd en uit handen van voorzitter Kees een door Anneke vervaardigd kunstwerk ontvingen, maar ook de leden die de club tijdens de lastige coronatijd in leven hebben gehouden, in het zonnetje werden gezet. 

Alle deelnemers mochten na afloop een speciale lustrum goodiebag mee naar huis nemen.
Het was in alle opzichten een geslaagde dag voor een van de bekendste bridgeclubs in de regio.