MASK treedt op 20 mei op in De Ark.
MASK treedt op 20 mei op in De Ark.

MASK brengt nieuw repertoire bij optreden

MAARSSENBROEK > Onder leiding van Wim van Geffen zingt MASK een keuze uit liederen die ze de afgelopen jaren hebben gezongen, zoals 'Zigeunerleben' van Robert Schumann en 'In these Delightful Pleasant Groves' van Henry Purcell. 


En een aantal nieuwe liederen die ze nu pas kunnen laten horen: 'Flow Water' van Damien Kehoe, 'Près du Fleuve' van Charles Gounod op de piano begeleid door Evert-Jan de Groot en een bijzondere compositie Van Sarah Quartel, 'A Winter Day', begeleid door Evert-Jan de Groot op piano en Anne-Sophie Fransen op cello. Toegangsprijs 12,50 euro, inclusief drankje na het concert. Kaarten kunt u bestellen via info@maskmaarssen.nl, of telefonisch: 06-22006227 of (0346) 560429. Meer informatie over MASK en het concert: www.maskmaarssen.nl. Het concert is vrijdag 20 mei, aanvang 20.15 uur. De Ark, Duivenkamp 844, Maarssenbroek.

Gemengd koor MASK is in 1989 in Maarssen opgericht door enkele enthousiaste zangers, die wilden zingen onder leiding van een professionele dirigent. Het repertoire van MASK is afwisselend. Het bestaat uit vier- en vijfstemmige liederen, in verschillende talen, die ze voornamelijk a capella (dus zonder instrumentale begeleiding) ten gehore brengen. Het genre gaat van klassiek (oud en modern) tot volks en populair. De repetities zijn woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Ark te Maarssenbroek (Duivenkamp 844). Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken, luisteren en mee te zingen! Ze zijn vooral op zoek naar mannen en sopranen die het koor willen komen versterken.