Bingo

MAARSSENBROEK > De wijkcommissie Bisonspoor en het Jongerencentrum verzorgen op vrijdag 17 juni een bingomiddag in gebouw Safari (zwembad), aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur, entree 1 euro. Met ook dit keer weer leuke prijzen en een hapje en een drankje. Er kan gebruikgemaakt worden van de lift in de hal van het zwembad naar 2e etage, door de klapdeuren en dan eerste gang rechts. Aanmelden kan via wijkcommissiebisonspoor@hotmail.com of via 06-18578960 vóór 10 juni.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. v. Egmond: 96, M. Sloeserwij: 87. Klasse A: E. v. Dommelen: 95. Klasse B: J. Kaashoek: 85. Klasse D: T. Timmerman: 54. Klein Kaliber Pistool (KKP) R. Boekeloo: 39, G. Degen: (Meesterkaart) 425, hoogste korps: 78, L. Delput: 76, A. v.’t Hoff: 85, J. v.’t Hoff: 63, T. Mulder: 64. Klein Kaliber Karabijn (KKK) Hoofdklasse: C. Pap: 88, M. Schulpen: 91. Klasse A: P. v. Dommelen: 87, Chr. Timmerman: 72. Luchtgeweer: D. Reimus: 68. Luchtpistool: G. Worm: 38.


Molenwandeling

LOENEN > Zaterdag 11 juni kunt u mee op een wandeling met de polderwachter (inclusief spoedcursus polsstokspringen). De polderwachter vertelt onderweg mooie, spannende en vieze verhalen over het Hollandse landschap. Start en finish zijn bij Molen de Hoop in Loenen. En natuurlijk is de molenaar aanwezig om de molen niet alleen te laten zien, maar er ook van alles over te vertellen. De kosten zijn 5 euro p.p. en u kunt zich aanmelden via polderwachter@gmail.com.


Zomerconcert

MAARSSENBROEK > Het VSSO is een levendige groep amateurmusici die al sinds 1982 bestaat, dus nu al 40 jaar. Ze hebben leden uit de hele Vechtstreek en daarbuiten. Ze repeteren op maandagavonden in De Ark in Maarssen. Sinds 2020 is Paul Swaab de dirigent. Het zomerconcert bestaat uit vurige, romantische en dansante muziek waarin weemoed en vrolijkheid elkaar afwisselen. Een mooie start van de zomer. Kaartjes via info@vsso.nl of aan de ingang van de concertzaal bij De Ark. Het concert is op zondag 11 juni van 15.00-17.00 uur, entree 12,50 euro.


Biljarten

KOCKENGEN > Zaterdag 28 mei vierden de leden van Biljart Vereniging 't Heicop het 50-jarig bestaan en werd de finalepartij van het Bekertoernooi gespeeld. Begin mei begonnen 24 spelers aan het Bekertoernooi en na diverse rondes bleven er twee spelers over voor de finalepartij: Tony Griffiths en Gerrit Tollenaar. Het clubgebouw aan de Sportweg was tot de nok gevuld, mede doordat Gerrit zijn voltallige familie had meegenomen ter ondersteuning. Het werd een boeiende partij die uiteindelijk door een dolgelukkige Gerrit werd gewonnen. Hij kreeg de grote wisselbeker uitgereikt door wedstrijdleider Ad Dhondt. Daarna begon het feest en werd iedereen voorzien van hapjes en drankjes. Ze hopen dat begin september het nieuwe seizoen weer van start kan gaan.