Afbeelding

Curves kondigt wederom een inzameling voor de Voedselbank Stichtse Vecht aan

Ondernemend

Geef wat je kan en breng het naar Curves

Nieuwe leden betalen € 0 begeleidingskosten als ze een bijdrage leveren

MAARSSEN > Iedere week kunnen deelnemers van de Voedselbank een pakket ophalen waarmee de voedselbank streeft in 3 maaltijden te voorzien. Op dit moment is er naast eten een nog grotere behoefte aan artikelen voor persoonlijke hygiëne: menstruatie producten, luiers voor baby’s en peuters en tandenborstels en tandpasta. Jullie bijdrage hierin wordt bijzonder op prijs gesteld.

Om de maaltijden en producten op tijd aan de deelnemers mee te geven zijn er ruim 115 vrijwilligers actief bij de voedselbank Stichtse Vecht.

Curves is speciaal ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden en verschillende kracht- en fitnessniveaus. Vrouwen die begrijpen dat hun lichaam de aandacht nodig heeft die het verdient onder goede persoonlijke begeleiding.

Je wilt werken aan een gezondere levensstijl, je wilt sterker worden, je vindt het moeilijk om gemotiveerd te blijven, je je niet op je gemak voelt in de traditionele sportschool, je weinig tijd hebt om te sporten en fitness eigenlijk niet leuk vindt. Dan zit je goed bij Curves Maarssen.

Deze inzameling voor de Voedselbank vindt van 13 juni tot 30 juni 2022 waaraan Curves Maarssen deelneemt. Wij nodigen zowel huidige als niet-leden uit om mee te helpen door een tas met persoonlijke hygiëne producten naar de club te brengen of een financiële donatie van minimaal € 25,-. Alle nieuwe leden die producten of geld doneren kunnen voor €0,- lid worden van Curves Maarssen.

“We zijn trots om wederom de Voedselbank in Maarssen hiermee actief in de lokale gemeenschap gezinnen ondersteunen die gebruik maken van de Voedselbank. Tegelijkertijd willen we vrouwen aansporen om een gezonde en actieve levensstijl te volgen,” zegt Anita Jansen, eigenaar van Curves in Maarssen.

* De aanbieding om lid te worden tegen € 0,- begeleidingskosten geldt voor nieuwe leden bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap per automatische incasso. Alleen geldig bij Curves Maarssen. Deze promotie is geldig van 13 juni tot 30 juni 2022.