Jaarmarkt

BREUKELEN > Ondernemers vereniging Breukelen organiseert op zaterdag 18 juni samen met DonEvents de jaarmarkt door het centrum van Breukelen. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 200 kramen. Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, speelgoed, boeken, bloemen en planten. Nieuw dit jaar zijn de Antiek en Curiosa kramen op het kloosterhof naast de kerk. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals friet en snacks, vis, kip, poffertjes, churros, wafels, en fruit. Natuurlijk kunt u ook voor een kop koffie of thee terecht op de markt. De jaarmarkt is een waar dagje uit voor jong en oud. Ook dit jaar weer een groot podium op de Kerkbrink waar vanaf 12 uur diverse live optredens zullen zijn. De Markt is open van 10.00-17.00 uur. Meer info: www.DonEvents.nl Tel.0294-237320.


Zolderopruiming

TIENHOVEN > De afgelopen jaren heeft museum Vredegoed in Tienhoven zoveel mooie, authentieke voorwerpen gekregen dat het ook te veel kan worden, dus is een opruiming gewenst. De opbrengsten zullen dan weer gebruikt worden voor aanpassingen in en bij het museum. Pak uw kans om in het bezit te komen van voorwerpen uit de collectie op de museumzolder. Zaterdag 2 juli van 10.00 -12.00 uur bent u welkom aan de Heuvellaan 7 te Tienhoven/Oud Maarsseveen. Lees meer op www.vredegoed.nl.


Zomerbingo

VREELAND > Op maandagmiddag 13 juni bent u namens Welzijn Stichtse Vecht weer van harte welkom om bingo te spelen in het Dorpshuis in Vreeland. Vanaf 13.30 uur gaat de deur open en om 14.00 uur gaat de bingo van start. Deze bingo heeft als thema “zomer” Er worden acht rondes gespeeld en na de bingo is er nog een loterij. Deelname is 7 euro voor twee boekjes en twee consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. Voor de loterij zijn de kosten 0,50 ct per lot. De laatste ronde wordt er voor een mooie hoofdprijs gespeeld. Dat is dit keer een barbecue! Zit u naast iemand die “BINGO” roept voor een volle kaart? Dan krijgt u een leuke buurman/buurvrouwen prijsje. Dit is voorlopig de laatste bingo voor de zomerstop. In september is de bingo van Welzijn Stichtse Vecht weer terug.


Donut Dag

MAARSSEN > Elke eerste vrijdag van juni is het Donut Dag. Op deze feestdag krijg je gratis donuts van Donut Worry Be Happy bij vestigingen van het Leger des Heils. De donut werd bekend toen aan het front van de Eerste Wereldoorlog jonge heilsoldaten van het Leger des Heils verse donuts aan infanteriesoldaten uitdeelden. Sindsdien deelt het Leger des Heils overal ter wereld donuts uit. Bij rampen en noodsituaties maar ook op donutdag. Vrijdag 3 juni werden er bij Zorgcentrum Merenhoef van het Leger des Heils donuts uitgedeeld aan bezoekers van het Medisch Centrum, bewoners uit het zorgcentrum en woningen rondom. De donuts smaakten heerlijk en ook de zon scheen heerlijk.