Beachvolleybal

NIEUWER TER AA > Na 2 jaar zonder beachtoernooi, kan het nu weer, de 27e editie van het beachvolleybaltoernooi! Het toernooi is van 22 t/m 25 juni op de parkeerplaats bij het Draaipunt in Nieuwer Ter Aa. Op woensdagmiddag om 15.00 uur starten we met het twee tegen twee voetbal voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Op woensdag- en donderdagavond worden de voorrondes volleybal gespeeld, in recreanten- en wedstrijdklasse. Vrijdagavond gaan de netten omlaag en is er voetvolleybal. Zaterdag gaan we verder met de volleybalwedstrijden.  Allemaal van harte welkom om te komen kijken en de teams aan te moedigen.


Markt

MAARSSENBROEK > Op 18 juni is er tijdens de zaterdagmarkt op Bisonspoorplein in Maarssenbroek een kleine Kunst- & Goede doelenmarkt. Dit idee is geïnitieerd door de marktmeester en georganiseerd door Vera Vandervesse (Kunst aan de Vecht) en Anita Roowaan. Een mooie aanvulling van de markt om van te genieten naast de boodschappen die je haalt bij de diverse marktkooplui. Laat je tussen 9 en 15 uur heerlijk inspireren door een 7-tal kunstenmakers en een 4-tal Goede Doelen.


Feest DWSM

MAARSSEN > Vanwege het 85 jarige jubileum van DWSM is er vrijdag 1 juli om 19.00 uur samen met Splitt een groot clubfeest. Tijdens dit clubfeest in de kantine zal Radio 538 DJ Ivo van Breukelen draaien. Het feest is voor iedereen! Spelers, trainers, leiders, vrijwilligers, sponsors en supporters! De toegang is gratis! Let op: Tijdens dit feest is het alleen mogelijk om met jouw Splitt-app te betalen voor je drankjes. Kijk op www.dwsm.nl.


Inloop

MAARSSENBROEK > Na de Corona-periode weten de senioren gelukkig weer de seniorenmiddagen in De Ark te vinden. De volgende middag is op zondag 26 juni om 14.00 uur in kerkcentrum/dorpshuis De Ark in Duivenkamp. U bent van harte welkom. Vrijwilligers van de Zonnebloem staan weer klaar om u een aangename middag te bezorgen. Info: Mario van Dijk 06-16077338.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG) Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 87, M. v. Egmond: 92. Klasse A: J. den Boer: 91, M. Haars: 87. Klasse B: J. Kaashoek: 75. Klasse D: D. Reimus: 69, T. Timmerman: 41. Klein Kaliber Pistool (KKP). R. Boekeloo: 35, G. Degen: 66, E. v. Dommelen: 74, A. v.’t Hoff: 84, J. v.’t Hoff: 65, M. Sloeserwij: 66. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: T. Mulder: 91, C. Pap: 90, M. Schulpen: 78. Klasse A: P. Bijma: 84, F. Roefs: 77, Chr. Timmerman: 41. Luchtgeweer: M. Knoet: 46, L. Simons: 10. Luchtpistool: G. Worm: 69.


Tennis

MAARSSEN > Luck Raeck heeft zaterdag 18 juni speciaal voor nieuwe leden het Lente Tennistoernooiwaar op sportpark Daalseweide. Kijk op www.luckraeck.nl