Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen. Klein Kaliber Geweer (KKG): Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 83. Klasse A: J. den Boer: 84, E. v. Dommelen: (Meesterkaart) 506, hoogste korps: 89, J.C.M. v. Egmond-v. Asselen: 86, M. Haars: 88. Klasse B: J. Kaashoek: 64. Klein Kaliber Pistool (KKP): L. Delput: (Meesterkaart) 420, hoogste korps: 75, A. v.’t Hoff: 76, P. Visser: (Meesterkaart) 492, hoogste korps: 90. Klein Kaliber Karabijn (KKK): Hoofdklasse: N. Looyenga: 85, C. Pap: 91, M. Schulpen: 94. Klasse A: P. Bijma: 89, H. Blokzijl: 86, M. Kaashoek: 83, Chr. Timmerman: 46. Luchtpistool: G. Worm: 58.


Excursie

HAARZUILENS > IVN Vecht en Plassengebied verzorgt op 3 juli vanaf 10.30 uur een twee uur durende natuurtocht bij de Haarrijnse Plassen. Tijdens deze excursie vertellen gidsen u over de vele bloemen die op dat moment in de omgeving van de Haarrijnse Plas volop bloeien. U ziet zeker ook de oeverzwaluwen af en aan vliegen. Startpunt van de excursie is Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10D in Haarzuilens. Maximaal aantal deelnemers is 30. De deelname is gratis, al gaan ze wel met de pet rond. Opgeven kan bij johnvanhimbergen@yahoo.com. Meer informatie vindt u op de website van de afdeling www.ivn.nl.


Jubileum

NIGTEVECHT > Op zaterdag 2 juli viert voetbalvereniging D.O.B. uit Nigtevecht haar 75-jarig jubileum. Op deze feestdag worden er vanaf 13.00 uur diverse leuke spellen georganiseerd voor de jeugd uit Nigtevecht. ‘s Middags om 16.00 uur treedt het beroemde RTL Sterrenteam aan tegen de beste vertegenwoordiging van D.O.B. Daarna worden de kampioenen gehuldigd in een officieel moment. Ze vervolgen de avond met een gezellig samenzijn met hapjes, drankjes en diverse muzikale optredens. Uiteraard willen ze graag alle (oud-)leden hierbij ook van harte uitnodigen om langs te komen bij hun oude cluppie op de Vreelandseweg.


Filmhuis

LOENEN > Op vrijdag 24 juni draait in het filmhuis de Japanse film 'Ramen Shop' van de regisseur Eric Khoo. Masato is een jonge chef-kok in de stad Takasaki in Japan. Na de plotselinge dood van zijn emotioneel verre vader, vindt hij een koffer met foto's, souvenirs en een rood notitieboek - vol met mijmeringen, oude foto's en recepten die hij niet kan lezen - achtergelaten door zijn Singaporese moeder die stierf toen hij nog maar tien jaar oud was. Hij vertrekt naar Singapore met het notitieboek, in de hoop het verhaal van zijn leven, maar ook dat van zijn ouders, te kunnen samenvatten. Daar ontmoet hij Miki, een Japanse alleenstaande moeder die hem helpt zijn oom van moeders kant op te sporen. Na zijn oom gevonden te hebben gaan ze op bezoek bij Masato's oma, wat geen succes blijkt te zijn. Kortom een aangrijpende film met heerlijke gerechten. De film wordt vertoond in het gebouw van de Vecht & Angstel Kerk, Rijksstraatweg 139 te Loenen. Inloop 19.30 uur, film start om 20.00 uur. De toegang is gratis.