Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen Klein Kaliber Geweer (KKG). Klasse A: J. den Boer: 86, M. Haars: 91. Klasse B: J. Kaashoek: 68. Klein Kaliber Pistool (KKP). M. v. Egmond: 73, N. Looyenga: 79, M. Sloeserwij: 71. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: T. Mulder: 93, C. Pap: 93, M. Schoon: 89, M. Schulpen: 83. Klasse A: P. Bijma: 90, H. Blokzijl: 86, M. Kaashoek: 83, Chr. Timmerman: 58. Luchtgeweer: D. Reimus: 62. Luchtpistool: G. Worm: 60.


Rommelmarkt

WESTBROEK > Op zaterdag 17 september van 10.00 – 16.00 uur vindt de jaarlijkse verkoopdag/rommelmarkt plaats van de Hervormde gemeente. Voor deze rommelmarkt zijn ze nog op zoek naar spullen die ze kunnen verkopen! Heeft u nog iets liggen? Dan kunt u het brengen op de Dr. Welfferweg 51 of op Kerkdijk 26 in Westbroek. Ook Douwe Egberts punten zijn van harte welkom. Geen grote meubels, kleding en witgoed. Meer informatie: Bep Otten (0346) 822124.


Zolderopruiming

TIENHOVEN > De afgelopen jaren heeft museum Vredegoed zoveel mooie, authentieke voorwerpen gekregen dat het ook te veel kan worden, dus is een opruiming gewenst! De opbrengsten zullen dan weer gebruikt worden voor verdere aanpassingen in en bij het museum. Pak uw kans om in het bezit te komen van voorwerpen uit de collectie op de museumzolder van museum Vredegoed! Zaterdag 2 juli van 10.00 -12.00 uur bent u welkom aan de Heuvellaan 7 te Tienhoven-Oud Maarsseveen! Kijk op www.vredegoed.nl.


Concert

MAARSSEN > Op vrijdag 1 juli geeft Christelijk koor Needed een mooi concert in de Open Hof. Wat zijn ze blij dat het weer kan, ze kijken ernaar uit! Het gemengde koor bestaat uit 10 leden onder de professionele en enthousiaste begeleiding van dirigent Rob van Dijk. Het concert heeft als thema The future is (y)Yours. Hoe ziet onze toekomst eruit? Wat is onze rol daarin en wat is de rol van God? Door middel van een mooi programma nemen zij het publiek mee in deze vragen. En wellicht heb je aan het eind wel een deel van een antwoord daarop. Aanvang: 20.00 uur. Plaats: Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen Toegang: 10 euro via needed.nl of aan de zaal.


Pleinconcert

LOENEN > Op 6 juli zullen er weer mooie en vrolijke klanken klinken tijdens het Pleinconcert georganiseerd door OrVeO (Orkest Vecht en Omstreken). Na een periode van drie jaar kan het orkest eindelijk weer plaatsnemen op het plein in Cronenburg. Bekende klanken van ABBA, Gloria Estefan en Toto, maar ook Nederlandstalige nummers zullen de revue passeren. Dit jaar hebben we een oer-Vreelandse zangeres bereid gevonden om samen met het orkest een mooie avond te verzorgen, namelijk Fien Jonker. Zoals altijd is het concert gratis en kunt u lekker genieten op een zelf meegebracht kleedje of stoel van een ruim uur heerlijke muziek.