Tuinenroute

NIGTEVECHT > Op 10 juli is er een open tuinenroute in Nigtevecht vanaf 12.00-17.00 uur. U kunt genieten van verschillende soorten tuinen die normaal niet zichtbaar zijn. In de diverse tuinen zijn ook nog leuke attenties te verkrijgen en is er tijd voor een drankje. Toegangskaarten à 5 euro pp zijn af te halen bij de kerk in de Dorpsstraat vanaf 12.00 uur. Kaarten reserveren kan bij inaboshuizen@planet.nl. De opbrengst van deze middag gaat naar de weeskinderen van ons project Helpt u Hopen in Oeganda.


Creatief

BREUKELEN > Ook in de zomermaanden blijven ze creatief in Wijkcentrum Over-Noord. Op zondag 17 juli en zondag 21 augustus bent u van 14.00-16.00 uur welkom en maken ze er een leuke en ontspannende middag van. Er is materiaal aanwezig voor het inkleuren van leuke platen en Diamond Painting. Heeft u een andere hobby, neem dan uw spulletjes gewoon mee. Deelnamekosten bedragen 2 euro incl. thee en gebruik van materiaal. Aanmelden kan via activiteiten@over-noord.nl of door gewoon binnen te lopen.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen. Klein Kaliber Geweer (KKG).Hoofdklasse: P. v. Dommelen: (meesterkaart) 493, hoogste korps: 83. Klasse A: J. v. Egmond- v. Asselen: 80, M. Haars: 92. Klasse D: T. Timmerman: 60. Klein Kaliber Pistool (KKP).G. Degen: 75, L. Delput: 79, M. v. Egmond: 69, N. Looyenga: 79, A. v.’t Hoff: 88, J. v.'t Hoff: 68, N. Looyenga: 78. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: C. Pap: 93, M. Schoon: 88, M. Sloeserwij: 94. Klasse A: P. Bijma: 85, H. Blokzijl: 81, M. Kaashoek: 74, Chr. Timmerman: 74. Luchtgeweer: L. Simons: 17. Luchtpistool: D. Reimus: 35, G. Worm: 66.


Tentoonstelling

LOENEN > Tijdens een drukbezocht borreluur in ’t Nieuwe Kampje in Loenen opende Wolter Jagt afgelopen vrijdag zijn schilderijententoonstelling. Hij is veelzijdig en schildert de meest uiteenlopende onderwerpen: mensen (portretten, Nederlandse BN’ers als Martine Bijl en Herman van Veen en buitenlandse sterren als Maradonna), maar ook bloemenstillevens, gezichten op Loenen en mooi glaswerk. U kunt elke dag tussen 8.00 en 20.00 uur van deze tentoonstelling genieten, tot half september. Het werk wordt geëxposeerd op de benedenverdieping en boven (aan twee zijden). En vergeet vooral het ontroerende schilderij van Noury niet (u weet wel, van Ajax); dat hangt rechts zodra u binnenkomt. Er is een lift aanwezig; het adres is Driehovenlaan 2.


Veteranen

STICHTSE VECHT > Elk jaar organiseert Stichtse Vecht een veteranenbijeenkomst. Dit doen zij als blijk van waardering voor alle veteranen in Stichtse Vecht en voor hun inzet voor vrede en veiligheid. Helaas is het niet haalbaar gebleken om deze bijeenkomst samen en in overleg met veteranen, voor het zomerreces te organiseren. Zij zoeken naar een passende datum in het najaar om dan alsnog met en voor de veteranen een veteranenbijeenkomst te organiseren.