Trots op het oordeel van de jury.
Trots op het oordeel van de jury.

Genieten van haring bij viswinkel Van Zuilen

Ondernemend

MAARSSEN > De foto met de nominatie voor de De Smitsloo Groep Nationale Haringsmaaktest hangt prominent in de visspeciaalzaak Van Zuilen aan de Plesmanpromenade.

Bij de uitgebreide test werd de top 4 van Nederland bekend gemaakt en Bert, Hendrika en John van Zuilen zijn terecht trots op hun eervolle vermelding door de Nederlandse haringsmaaktest.  ‘Zo bakken zij de vis in hun viswinkels in 100% natuurlijke grondstoffen en plantaardige olie. Van Zuilen heeft geen voorgebakken visproducten. Alle vis wordt ter plaatse bereid door vakkundige mensen. De medewerkers staan klaar met professionele adviezen en zijn graag bereid klanten met recepten, serveer- en bereidingstips verder te helpen,’ zo schrijft de organisatie lovend op hun facebookpagina. ‘Ook voor het opmaken van schalen, diverse vishapjes en het verzorgen van BBQ’s en haring kunt u bij Van Zuilen terecht. Het is om deze kwaliteit dat zij meedoen aan de Nationale Haring Smaaktest. Al een kleine eeuw een begrip in de regio Utrecht.’ 

De gezellige winkel in Maarssen-Dorp is al jaren een van de trekkers van het winkelcentrum. De familie Van Zuilen zit al bijna 100 jaar in de vis. Het filiaal in Maarssen-Dorp hebben zij in 2013 geopend als vervanger van hun verkoopwagen. Die verkoopwagen was 35 jaar een vertrouwd gezicht op de dr. Plesmanlaan in Maarssen. Van Zuilen biedt zijn klanten een ruime keus aan verse vis, haring en andere aanverwante producten. De kwaliteit is gewaarborgd door strenge selectiemethoden. Door eigen inkoop en verwerking van verse en gerookte vis, maken zij het verschil.