Chaletwoning

TIENHOVEN > Zondag 3 juli heeft de burgemeester naar aanleiding van een explosie bij een chaletwoning aan de Westbroeksebinnenweg in Tienhoven de woning gesloten voor de duur van 10 dagen. De sluiting ging in op zondag 3 juli en in de dagen daarna heeft de burgemeester samen met politie gesprekken gevoerd met bewoners. Hij heeft ook samen met politie en Openbaar Ministerie gekeken naar passende vervolgmaatregelen. De aanslag heeft te maken met ruzie in de drugswereld en ook in andere gemeenten zijn woningen gesloten. Naar aanleiding van gesprekken en onderzoek door de politie is besloten om flexibel cameratoezicht in te zetten. Er wordt voor een periode van 3 maanden een camera opgehangen in de openbare ruimte op het chaletpark waar de explosie van 3 juli plaatsvond. De inzet van cameratoezicht is onderdeel van een pakket aan maatregelen waarmee zij de veiligheid en het veiligheidsgevoel van bewoners van het park tijdelijk vergroten. De politie heeft de zaak nog steeds in onderzoek. Ontwikkelingen in dit onderzoek kunnen in een later stadium resulteren in aanvullende maatregelen bovenop de maatregelen die nu ingezet zijn. Heb je informatie over de explosie? Neem dan contact op met de politie, via 0900-8844.


Safari

MAARSSENBROEK > Kom in de vakantie lekker recreatief zwemmen met het hele gezin bij zwembad Safari in Bisonspoor in Maarssenbroek. Tijdens de vakantieperiode hoef jij je niet te vervelen. Recreatief zwemmen is voor jong en oud. Je kunt komen recreatief zwemmen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.
Speciaal voor de jongeren met een zwemdiploma of ouderen die zich heel jong voelen ligt er op bijna alle dagen een een stormbaan in het water. Kijk voor meer informatie en tickets op www.mfasafari.nl.