Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Klasse A: J. den Boer: 89. Klasse B: J. Kaashoek: 76. Klasse D: T. Willemsen: 66. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 76, E. v. Dommelen: 71, M. v. Egmond: 68, A. v.’t Hoff: 81, N. Looyenga: 81. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: M. Schulpen: 86. Klasse A: H. Blokzijl: 82, B. Bolderdijk: 58, P. v.Dommelen: 80, M. Kaashoek: 81, Chr. Timmerman: 62. Luchtpistool: G. Worm: 72.


Inloop senioren

MAARSSENBROEK > In de zomervakantie gaan de Zonnebloem en de Arkgemeenschap gewoon door met de organisatie van de Inloopmiddagen in De Ark. De volgende inloopmiddag is op zondag 31 juli om 14.00 uur. Van harte welkom. Vrijwilligers van de Zonnebloem en de Arkgemeenschap staan weer klaar voor de senioren voor een praatje en activiteiten. Dit mooie samenwerkingsproject loopt al ruim tien jaar en voorziet in een behoefte. Het levert ook een bijdrage aan de aanpak tegen eenzaamheid in Maarssenbroek. Volksvertegenwoordigers zijn ook welkom om een kijkje te komen nemen. Informatie: Mario van Dijk 06-16077338.


Leesclub

STICHTSE VECHT > Hebt u zin om na de zomer meer Franse literatuur te lezen en deze boeken ook in het Frans te bespreken met mensen met dezelfde interesse? Er zijn plaatsen vrij in leesclub Frans Stichtse Vecht. De groep komt iedere 5 à 6 weken bij elkaar, geen vaste dag, in de ochtend of middag, roulerend bij de deelnemers thuis. Het is een ‘glutenvrije’ leesgroep, waarbij de gastgever zorgt voor glutenvrij gebak. Komend seizoen worden de volgende boeken gelezen en besproken: Les Impatientes van Djaïli Amadou Amal, Civilizations van Laurent Binet, Héritage van Miguel Bonnefoy, Frère d’âme van David Diop, Elise ou la vraie vie van Claire Etcherelli, L’anomalie van Le Tellier en La fille q’on appelle van Tangui Viel. De boeken worden gekozen uit door deskundigen opgestelde boekenlijsten van de landelijke leesclub organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie. Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten? Daarvoor kunt u terecht bij Mirjam Schneider, via e-mail mirjam.schneider@kpnmail.nl of telefonisch 06-44214858.


Usain Bolt

UTRECHT > Ieder kind moet de kans hebben om te sporten en niets zou dat in de weg moeten staan. Daarom organiseert online verzekeraar Allianz Direct op dinsdag 20 september in Utrecht de Bolt Battles om aandacht te vragen en zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. De precieze locatie wordt nog bekendgemaakt. Wil je uitgedaagd worden door Usain Bolt, de snelste man ter wereld? Geef je dan nu op! Diverse bekende Nederlanders zullen die dag aanwezig zijn om aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat is hard nodig, want in Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Meer informatie over de Bolt Battles en aanmelding op www.allianzdirect.nl/bolt-battles.