Kaarten

MAARSSENBROEK > Zaterdag 30 juli organiseren Bar Bloemstede en Sornep int. School Ghana weer een gezellige klaverjas- en joker middag in Bar Bloemstede. Aanvang 13.30 uur zaal open 12.00 uur. Kosten 5 euro en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Voor meer info, Bar Bloemstede 831350 of bij Nico 568909. Tot ziens in Bloemstede 223.


Rommelmarkt

WESTBROEK > Op zaterdag 17 september van 10.00 – 16.00 uur vindt de jaarlijkse verkoopdag/rommelmarkt plaats. Voor deze rommelmarkt zijn we nog op zoek naar spullen die we kunnen verkopen! Heeft u nog iets liggen? Dan kunt u het brengen op de Dr. Welfferweg 51 of op Kerkdijk 26 in Westbroek.(graag even een belletje van tevoren). Ook Douwe Egberts punten zijn van harte welkom. Geen grote meubels, kleding en witgoed. Meer informatie: Bep Otten (0346-281897) of Thea de Jong(06-40149261).


Horecabridge

MAARSSEN > De vier Maarssense bridgeverenigingen, Haddekik, BCM , Bridge Club Maarssenbroek en de Vechtstreek organiseren op zaterdag 17 september 2022 de 27e Maarssense Horecabridgedrive. Iedereen mag mee doen, alle thuisbridgers, kofferbridgers en clubbridgers zijn welkom. Er worden 28 spellen in 7 ronden van 4 spellen in 8 horecagelegenheden in het centrum van Maarssen-dorp gespeeld. De paren worden willekeurig ingedeeld zodat ze spelers van elke sterkte ontmoeten. Het ophalen van loopbriefjes begint om 10.00 uur in kerkcentrum ‘Open Hof’ in Maarssen, de lunch wordt rond 13.00 uur geserveerd en de prijsuitreiking is vanaf 17.00 uur weer in de ‘Open Hof’. De prijzentafel bestaat uit dinerbonnen van de deelnemende horecabedrijven en mooie flessen wijn. Deelname kost 54 euro per paar, inclusief een kop koffie/thee + koek in de ‘Open Hof’ bij het ophalen van de loopbriefjes en inclusief de lunch + 1 niet-alcoholische consumptie bij de lunch na de derde ronde. Inschrijven kan via de website www.bridgeclubmaarssen.nl/horecabridge waarna u een email met uw inschrijfnummer en het bankrekeningnummer waarop u kunt betalen ontvangt. Bij 112 paren is de inschrijving vol en komen de volgende inschrijvingen op een reservelijst. De bridgedrive wordt georganiseerd onder het voorbehoud dat Covid19 hier geen stokje voor steekt.


Kunstmarkt

LOENEN > Op zaterdag 10 september organiseert 'Loenen uit de Kunst' met werk van 8 kunstenmakers een kunstmarkt van 10:00 - 17:00 uur. Rijksstraatweg 107 A Loenen aan de Vecht.


Klaverjassen

KOCKENGEN > Speelt u graag klaverjas? Dan bent u van harte welkom om in de gezellige Ontmoetingsruimte van Woonzorgcentrum Overdorp in Kockengen te Klaverjassen! Neem een vriend/vriendin, buurman/buurvrouw mee om met elkaar de kaarten te schudden. Om de dinsdag start het spel om 13.15 uur. U wordt u ontvangen door De heer De Jong van de klaverjasclub. Wordt gezellig lid van deze klaverjasclub!