Bijbel

KOCKENGEN > Op woensdagavond 31 augustus start de Alephcursus voor bijbels Hebreeuws. Deze cursus wordt in Kockengen gegeven op 8 woensdagavonden, om de veertien dagen. Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur op een nog te bepalen locatie in Kockengen. Kosten 15 euro per persoon, exclusief boek  (29.50 euro). Docent en info: Annemarie Bom- de Jongh, 06-21634120. U kunt zich opgeven via heleenvanderwaal@kpnmail.nl.


Vredegoed

TIENHOVEN > De huidige secretaris zet zich al 7 jaar met veel plezier voor Vredegoed in, maar hij is zo langzamerhand toe aan iets anders. Dus, lijkt het u (m/v) leuk vergaderingen voor te bereiden en deze te notuleren en daarnaast verantwoordelijk te zijn voor de bemensing van het aanwezigheidsrooster tijdens openingstijden, trekt het u de jaarlijkse vrijwilligersbarbeque te organiseren, wilt u het geweten van en de spin in het web van onze leuke stichting worden, of kent u iemand die u hier geschikt voor vindt, aarzelt u niet om contact op te nemen met: r.vanalphen@vredegoed.nl. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld!


Zomerpret

LEIDSCHE RIJN > Tot en met 20 augustus verzorgt Leidsche Rijn Centrum elke zaterdag leuke activiteiten voor de kinderen in de leeftijd 3-10 jaar in Rijntje’s Summer School! Elke zaterdag vindt er een andere activiteit plaats op het Hof van Bern (en bij heel goed weer de fontein Brusselplein). Mascotte Rijntje is erbij en speelt graag mee met de kinderen. De activiteiten zijn gratis en kinderen kunnen gewoon inlopen van 11.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag 13 augustus zijn er . sportactiviteit en leer je nieuwe skills en daag jezelf uit! 20 aug. knutselen get ready for school! kom je een schooletui of -tas maken? Kom ook gezellig naar Leidsche Rijn Centrum en maak er een leuke dag van.


Horecabridge

MAARSSEN > De vier Maarssense bridgeverenigingen, Haddekik, BCM , Bridge Club Maarssenbroek en de Vechtstreek verzorgen op zaterdag 17 september de 27e Maarssense Horecabridgedrive. Iedereen mag meedoen, alle thuisbridgers, kofferbridgers en clubbridgers zijn welkom. Er worden 28 spellen in 7 ronden van 4 spellen in 8 horecagelegenheden in het centrum van Maarssen-Dorp gespeeld. De paren worden willekeurig ingedeeld zodat ze spelers van elke sterkte ontmoeten. Het ophalen van loopbriefjes begint om 10.00 uur in kerkcentrum ‘Open Hof’ in Maarssen, de lunch wordt rond 13.00 uur geserveerd en de prijsuitreiking is vanaf 17.00 uur weer in de ‘Open Hof’. De prijzentafel bestaat uit dinerbonnen van de deelnemende horecabedrijven en mooie flessen wijn. Deelname kost 54€ per paar, inclusief een kop koffie/thee + koek in de ‘Open Hof’ bij het ophalen van de loopbriefjes en inclusief de lunch + 1 niet-alcoholische consumptie bij de lunch na de derde ronde. Inschrijven kan via de website www.bridgeclubmaarssen.nl/horecabridge waarna u een e-mail ontvangt met uw inschrijfnummer en het bankrekeningnummer waarop u kunt betalen.