Afbeelding

Koos Maan 25 jaar bij Age van ’t Hoff 2-Wielers Jubileum is wel een feestje waard

Ondernemend

BREUKELEN > Een onderneming valt of staat met goed personeel en daarom is Age van ’t Hoff 2-Wielers zo blij met Koos Maan.

En dat al 25 jaar, want de fietstechnicus en verkoopmedewerker viert dit jaar toch een heel bijzonder jubileum. Koos kwam in de vorige eeuw in 1997 op 1 september in dienst en is sindsdien een onmisbare schakel bij de bekende fietsenspeciaalzaak in Breukelen. Vraag Koos om een mooi verhaal uit de afgelopen periode en je bent een dag verder, maar uit alles blijkt de liefde en passie voor het vak en alles op wielen van de vakman. ‘Ik heb het altijd buitengewoon naar mijn zin gehad, het is zeer gezellig tijdens en na het werk. En natuurlijk met z’n allen ook hard werken als het nodig is en dan kijk je niet op een uurtje,’ aldus Koos. ‘En ik pak ook zelf vaker de fiets om gezond te blijven.’ Hij heeft al veel felicitaties van vaste klanten gehad voor zijn 25-jarig jubileum. ‘Iedereen heel erg bedankt, het is altijd leuk om contact te hebben met de klanten,’ aldus Koos. 

Ook Age en Tineke van ’t Hoff zijn blij met Koos als vaste waarde in de werkplaats en winkel. Toch ook een beetje een van de visitekaartjes van de zaak. ‘Koos is erg belangrijk voor ons, je kan altijd op hem bouwen en dat is belangrijk in deze tijd. Daar moet je als ondernemer zuinig op zijn en daarom is het terecht dat Koos nu een keer in het zonnetje wordt gezet bij zijn 25-jarig jubileum. Goed personeel is goud waard.’ Donderdag 1 september is het precies zover en dat zal zeker worden gevierd. Age van ‘t Hoff 2-wielers, Marijkestraat 22, 3621 DC Breukelen, kijk op de site, facebook en Instagram voor het laatste nieuws en aanbiedingen.