Afbeelding

Thema-avond over het vrouwenhart bij Gezondsheidscentrum Boomstede

Ondernemend

MAARSSENBROEK > Tijdens de thema-avond bespreekt GCM-huisarts Peter van Koningsbruggen het vrouwenhart.

In de laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat het mannen- en vrouwenhart zeker niet hetzelfde zijn. Hartklachten lijken bij vrouwen anders te zijn dan bij mannen. En ook de behandeling bij vrouwen is niet altijd even succesvol als bij mannen. Peter van Koningsbruggen zal in zijn presentatie bij Gezondheidscentrum Maarssenbroek stilstaan bij de verschillen tussen het mannen- en vrouwenhart. Daarbij vertelt hij meer over de werking van het hart en de risico’s op hart- en vaatziekten. 

Daarnaast komen een gezonde leefstijl en op het vrouwenhart toegespitste therapieën aan bod. Tijdens de presentatie is er genoeg ruimte om vragen te stellen aan de huisarts Peter van Koningsbruggen. Ook na afloop kunt u nog even napraten of iets vragen.

De toegang tot deze thema-avond is gratis. De bijeenkomst wordt georganiseerd door GezondheidsCentra Maarssenbroek in nauwe samenwerking met de Cliëntenraad. De datum is maandag 26 september. De aanvang is 19.00 uur en het slot ligt rond 20.30 uur. De inloop is vanaf 18.30 uur met een kopje koffie. De thema-avond is bij GC Boomstede, parkeren voor de deur gratis, maar u kunt beter op de fiets komen. 

U moet zich wel aanmelden voor de avonden en graag voor 22 september. Dat kan via de mail  info@gcmbroek.nl ter attentie van mevrouw M. Fung. ‘Wij hopen u te verwelkomen. Tot dan,’ aldus de organisatie van de thema-avond over het vrouwenhart.