Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG).Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 86, M. Sloeserwij: 82. Klasse A: J. den Boer: 88, M. Haars: 87. Klasse D: Y. Gür: 61. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: C. Pap: 87, M. Schoon: 92. Klasse A: B. Bolderdijk: 86, M. Kaashoek: 85. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 86, A. v.’t Hoff: 85, J. v.’t Hoff: 69, F. Roefs: 44. Luchtpistool. D. Reimus: 72, G. Worm: 71.


Rommelmarkt

NEUWER TER AA > Op zaterdag 24 september is er weer de jaarlijkse rommelmarkt in Nieuwer Ter Aa van 10.00-13.00 uur op het schoolplein van de School met de Bijbel. Het aanbod is gevarieerd met Oudhollands snoep, huishoudelijke artikelen, elektrische apparatuur, boeken en speelgoed, bloemen en planten en er zijn diverse verlotingen. En natuurlijk wat te eten en te drinken.


Vredesdienst

MAARSSEN > Weer wordt het Vredesweek. Vredesorganisatie PAX heeft als thema aangereikt ‘Generatie Vrede’. Hoe denken verschillende generaties over het belang van werken aan vrede, je niet richten op bezit, maar vrede bezitten. In de oecumenische vredesdienst op zondag 18 september om 10.00 uur in Open Hof in Maarssen hopen ze door gesprekken en lezingen uit de Bijbel bezig te zijn met dit thema. 


Voetbal

MAARSSEN > Het team van VV Maarssen Jongens Onder 15 heeft spelers te kort. Helaas hebben spelers op het laatste moment afgezegd. Wie komt deze teams versterken? Lachend voetballen en gezellig trainen! Meld je aan. Kijk op www.vvmaarssen.nl voor meer informatie en om je in te schrijven.


Bingo

MAARSSENBROEK >  Om weer goede doelen te kunnen steunen start 24 september de eerste bingo van dit seizoen in 't Schuurtje. Ze starten om 20.00 uur en het Schuurtje is om 19.00 uur open. De volgende bingo is op 22 oktober en ook is er een bridge drive op zaterdag 8 oktober (06-51053146).


Inloop

MAARSSENBROEK > Op zondag 25 september staat de inloopmiddag senioren in het teken van de 'Iedereen doet mee tour'. De aanvang is 14.00 uur in De Ark, waar vrijwilligers van de Arkgemeenschap en De Zonnebloem u weer gastvrij ontvangen. Van harte welkom. informatie: Mario van Dijk 06-16077338.


Expositie

LOENEN > Er is weer een nieuwe expositie in 't Nieuwe Kampje, en wel van Jan Mulder. Jan werkt hoofdzakelijk met acryl en potlood in zwart/wit en kleur. Zijn onderwerpen zijn: de directe omgeving (Loenen), portretten, fauna en flora. Hij is geïnspireerd door het werk van de schilder Hundertwasser en het pointillisme van Hart-Nibrig. Momenteel is hij ook lid van de schilderclubs Vechtatelier en Loenen uit de Kunst. U kunt dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur genieten van Jans mooie werk.  De tentoonstelling duurt tot half december.