Beleef Vleuterweide; een uitje voor het hele gezin

VLEUTERWEIDE > Op zaterdag 17 september is er van 12.00 tot 16.00 uur veel te beleven in Centrum Vleuterweide.


Zowel jong als oud beleeft plezier; van silent disco en gratis ijs teppanyaki tot een Meet & Greet met de Minions. Voor het hele gezin is Beleef Vleuterweide een leuk dagje uit. Spring alle energie eruit op een van de drie springkussens, gooi samen de heupen los bij de silent disco area, vraag een leuke plaat aan bij de fietsende dj, zoek samen naar de zilveren bal en win, doe mee met de Banierhuis fietsrace en ontmoet de Minions. 

Van al het dansen en springen krijg je natuurlijk trek, daarom is er ook aan de versnaperingen gedacht. Zowel Toko Vleuterweide als Café de Burcht voorzien bezoekers vanuit een foodtruck van een lekker hapje. Daarnaast kunnen kinderen gratis drinken krijgen bij de limonadebar. Als toetje kunnen kinderen een gratis ijs teppanyaki krijgen.

Deze dag in Centrum Vleuterweide met klanten uit de hele regio gaat het niet alleen om beleven, maar ook om winnen! Bij de ballenbak krijg je samen één minuut de tijd om de zilveren bal te zoeken. Degene met de snelste tijd ontvangt shoptegoed ter waarde van 100 euro voor een van de vele winkels in het centrum met gratis parkeren. 

Ook is er de Banierhuis fietsrace, hierbij gaat het niet om de snelste maar juist om de langzaamste tijd. Kom je met de voeten op de grond? Dan lig je uit de race. De winnaar ontvangt een leuk pakket van wielerspeciaalzaak Banierhuis.

Kijk voor meer informatie over de bijzondere dag op www.centrum-vleuterweide.nl/evenementen.