Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van de oefenavond van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG) Klasse H: P. van Dommelen: 89, M. Sloeserwij: 87. Klasse A: J. den Boer: 84, M. Haars: 92. Klasse B: T. van Egmond: 33 Klein Kaliber Pistool (KKP) A. van ’t Hoff: 81, J. van ’t Hoff: 58, G. Degen: 80, J. van Egmond: 50  Klein Kaliber Karabijn (KKK) P. Bijma: 88, B. Bolderdijk: 77, Chris Timmerman: 37. Luchtpistool (LP) G.J. Worm: 62, D. Reimus: 82, Y. Gür: 78. Luchtgweer (LG) T. Peros: 65.


Studieavond

BREUKELEN > Op woensdag 5 oktober is er in Breukelen een studieavond met spreker ds. Oscar Lohuis. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Zegen door Israël. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in De Bovenkamer, Poeldijk 9, 3621 CZ Breukelen. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar.


Ontmoeten

MAARSSENBROEK > In de Verrijzeniskerk komen al sinds jaar en dag 65+'ers samen op de woensdagochtend. De groep is op zoek naar senioren die het leuk vinden om anderen te ontmoeten. Bent u diegene, dan bent u welkom op woensdagochtend in de Verrijzeniskerk in Reigerskamp. De ochtenden zijn van 10.00 tot ca. 12.00 uur. De themaochtend van 5 oktober zal in het teken staan van Duurzaamheid. De ochtend start met een verdieping over Duurzaamheid vanuit Franciscus van Assisi, gevolgd door tips en tricks hoe u zelf duurzamer kunt leven en ze geven informatie over de energietoeslag die vanuit de overheid wordt aangeboden. Lees meer op 

www.varnws.nl bij Lezersnieuws


Oranjevereniging

LOENEN > Op woensdagavond 28 september om 20.00 uur houdt de Oranjevereniging Loenen haar jaarlijkse algemene ledenvergadering in het Web in Loenen. Tijdens deze vergadering worden nieuwe bestuursleden geïnstalleerd, afscheid genomen van twee vertrekkende bestuursleden, de financiën besproken, de feestweek van 2022 geëvalueerd en de plannen voor het komende jaar besproken. Alle leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! 


Volkstuin

OUD-ZUILEN > Zaterdag 24 september, van 13.00 tot 17.00 uur houdt Kwekerij Oud-Zuylen een open tuinmiddag. Voor dorpsbewoners, passanten en andere belangstellenden. De moestuingebruikers nodigen jullie uit om hun groene passie te komen bekijken. Biodiversiteit, verantwoord tuinieren, recreëren en genieten van de groene oases is het credo. Ze laten het belang zien van de volkstuinen voor mens, natuur en omgeving. Bij een aantal tuinen kun je kennismaken met de zelfgekweekte producten. Haal bij tuin 37 aan de Vechtzijde een plattegrond op; voor kinderen is er een puzzel met letters. Kwekerij Oud-Zuylen, Oostwaard (tussen kerkhoflaantje en Oud-Zuilen).