Supermarkt

NIGTEVECHT > De supermarkt van Centerrr gaat toch dicht. De kosten zijn te hoog en er komen te weinig klanten, dus de omzet is te laag. De actie van enkele betrokken inwoners van Nigtevecht om alsnog allemaal boodschappen te doen bij de buurtsuper heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. Er wordt nog gekeken naar een overname, maar dat is uiterst onzeker. 


Oliebollen

LOENEN > Op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober bakken ze weer zo'n 28000 oliebollen voor het goede doel. De pannen staan weer bij de boerderij van de Fam. Kruiswijk op de Slootdijk 1 te Loenen. Vanaf 07.00 uur kunt u oliebollen afhalen en er wordt ook langs de deuren verkocht. Voor 10 oliebollen betaal je 7,50 euro. Door een subsidie van de provincie Utrecht kunnen ze nu gelukkig elektrisch gaan bakken. De opbrengst is weer voor de ouderen uit Loenen, Vreeland, Loenersloot, Nieuwersluis en Nigtevecht voor een een gezellig dagje uit.


Cabaret

NIGTEVECHT > Er zijn nog passe partous en laatste losse kaarten voor de voorstellingen in het Dorpshuis in Nigtevecht beschikbaar. Een passe partout voor vijf voorstellingen kost 99 euro. Op www.cabaret-nigtevecht.nl kan gereserveerd en gekocht worden of app 06-44522302. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Van Kralingen in Breukelen. Reserveren kan ook op (0294) 252506. 


Sint Franciscus 

BREUKELEN > Zondag 2 oktober om 15.30 uur een speciale samenkomst ter ere van Sint Franciscus, schutspatroon van onze mooie aarde, heel de natuur, alle dieren ook. Zijn naamdag, op 4 oktober, is ‘dierendag' geworden. Alle kinderen mogen met hun huisdier of liefste knuffel naar de kerk komen, samen met hun (groot)ouders.