Douwe, Lotte en Dennis geven mini-concerten
Douwe, Lotte en Dennis geven mini-concerten

12e editie Tienhoven Toont geslaagd!

Lezersnieuws

TIENHOVEN > 24 september was het helaas regenachtig weer, maar ondanks dat was er veel belangstelling voor de kunst- en cultuurdag ‘Tienhoven Toont’ in onze dorpen Oud Maarsseveen en Tienhoven.

‘Tienhoven Toont’ staat voor een dag creativiteit. Dat varieert van het ‘tonen’ van muzikaliteit, schilderkunst, fotografie, verzamelingen en nog veel meer. De speciale ‘Tienhoven Toont’ vlaggen gaven aan waar alles was te vinden.

Om maar iets te noemen, er stonden ruim 20 muzikale optredens geprogrammeerd, de beide musea waren geopend, de beide café’s trokken veel belangstelling met hun deelnemers. Creativiteit volop met schilderijen, grafisch werk, beelden, foto’s, keramiek, Fine Art, theateracts op straat, haakcreaties, workshops en bloemen. En ook de bezichtiging van de molen, de uitgestalde antieke auto’s en diverse verenigingen zoals de Brandweer en de Visserijvereniging die leuke activiteiten hadden georganiseerd.

Kortom, een geslaagde dag en wellicht weer voor herhaling vatbaar!

Met dank aan alle deelnemers en iedereen die de organisatie van deze kunst- en cultuurdag mogelijk heeft gemaakt. De foto’s van Tienhoven Toont kunt u bekijken op onze site www.tienhoventoont.nl en via Facebook en Instagram.