Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagen van schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 90, M. v. Egmond: 96, M. Sloeserwij: 89, G. Worm: 82. Klasse A: E. v. Dommelen: 90, M. Haars: 94, N. Looyenga: 90. Klasse B: J. Kaashoek: 89. Klasse D: T. Gür: 70, T. Wilmsen: 78. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: C. Pap: 94, M. Schulpen: 92, P. Visser: 98. Klasse A: B. Bolderdijk: 81, M. Kaashoek: 90, F. Roefs: 88. Klein Kaliber Pistool. G. Degen: 80. Luchtpistool. D. Reimus: 84. De Districtswedstrijd tussen de eerste teams van SV Loenen en SV de Vrijheid uit Bussum werd door Loenen gewonnen met 1055 tegen 904 punten.


Inloopmiddag

MAARSSENBROEK > Op zondag 30 oktober om 14.00 uur staan vrijwilligers van de Arkgemeenschap en De Zonnebloem weer voor u klaar om u een gezellige middag te verzorgen. De aanvang is 14.00 uur. Deze zondagmiddagen staan in het teken van ontmoeten en verbinden. Voor vragen: Mario van Dijk 06-16077338.


Computer

STICHSTE VECHT > Kom naar het gratis Digitaal Vragenuur van het Stichtse Vecht Computer Café, daar helpen zij u graag met uw vragen over het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord en het veilig opslaan daarvan. U hoeft geen lid te zijn en u kunt gewoon binnenlopen. De SCC-vrijwilligers staan graag voor u klaar, ook voor al uw andere vragen over uw computer, tablet of smartphone. Het Digitaal Vragenuur van het SCC is van 14.00 tot 15.30 uur op: dinsdag 25 okt. in de bibliotheek in Breukelen, maandag 31 okt. in de bibliotheek in Maarssen-Dorp, vrijdag 28 okt. in de bibliotheek in Loenen. SCC is onderdeel van Bibliotheek AVV.


Jeugdschaak

BREUKELEN > Het schaken voor leerlingen van de basisschool gaat verder op maandag 31 oktober. De kosten zijn 10 euro voor 5 lessen in totaal (!) bij de eerste les te betalen. Het maximale aantal is 12 leerlingen. De lessen worden gegeven op 5 opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Het wijkcentrum is aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Er wordt tijdens een les eerst circa een half uur getraind met uitleg en daarna een partij geschaakt, om het geleerde in praktijk te brengen en het nodige spelplezier te hebben. Aanmelden kan via e-mail ceessamsom@online.nl met vermelding van leeftijd en ervaring. 


Mini-Bieb

PORTENGEN > Bij Portengen 6 staat nu bij het kraampje een Mini-Bieb. 'We begrijpen dat het voor veel mensen nog wennen is, maar de boeken zijn zoals overal in Nederland, voor de leen en de pak en het lezen. Je kunt er wat uit halen en als jezelf een boek uit hebt dat je de moeite waard vindt om door te geven kun je het gewoon in het kastje plaatsen. Wij hopen dat het over enige tijd gaat lopen, en hoort zegt het voort,' aldus de initiatiefnemers.