Afbeelding

Kaarslicht bij het concert in Tienhoven

Vrije tijd

TIENHOVEN > Met het najaar concert beginnen we met het PIATTI QUARTET. Dit internationale gezelschap uit Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk staat bekent om hun ‘acute gevoeligheid’ en hun ‘lyrische warmte’. Sinds hun prijswinnende optreden op de Wigmore Hall String Quartet Competition 2015 treden ze over de hele wereld op. Half november staat hun Nederland-tour gepland. Op donderdag 17 november spelen zij in het Kerkje van Tienhoven.

Het programma dat de Piatti`s voor u ten gehore zullen brengen bestaat uit stukken van Mendelssohn, Smetana en Elgar. Het belooft een mooie avond te worden en we hopen u dan ook te mogen ontvangen op donderdag 17 november!

U leest het goed. Dit concert vindt plaats op DONDERDAG in plaats van de gewoonlijke vrijdag. U bent dan weer van harte welkom in het kerkje aan de Laan van Niftarlake 62 in Tienhoven om dit gezelschap in levenden lijve mee te maken! De deuren openen om 19:45 en het concert begint om 20:15. Koop hier uw kaarten: www.concerttienhoven.nl