Afbeelding

Sandra Ammerlaan met de voorstelling Zo goed als nieuw. Maak van de “shit” van je verleden, De mest van je toekomst

Vrije tijd

MAARSSEN > Een ongecensureerde, scherpe, hilarische en inspirerende voorstelling, met een kijk die Sandra op situaties heeft die niet situaties veranderen maar wel wat je ziet.

Er zijn gebeurtenissen in een leven die je liever wilt vermijden, maar die ons allemaal overkomen. Wat als dit kadootjes zijn? Verpakt in schuurpapier. In iedere situatie zitten 3 dingen: Iets om dankbaar voor te zijn, iets om van te leren en iets om te lachen.

Maart 2020…. 2 weken voor haar voorstelling ligt de wereld plat, alles wordt gecanceld. Vier weken later… Alsof het nog niet genoeg op zijn kop stond, de man in haar leven, haar beste vriend, altijd kritische adviseur maar bovenal haar vader wordt niet meer wakker. Wat een slechte film.

Afscheid van dierbaren, inkomen verliezen, verslaafd aan medicatie, cold turkey afkicken alsof je een legale drugsverslaafde bent, spirituele ontwakening, Dateleed, aanranding, een versleten heup en een breuk in middenrif. Dit is een korte versie van de afgelopen 2 jaar uit haar leven.

Alsof je in serie 6 zit van je eigen realitysoap, waarbij de regisseur steeds meer “nieuwe shit” probeert te bedenken om het interessant te houden. Haar reactie: “Gelukkig heb ik nog niets dubbel! Stel je voor dat het saai wordt”.

In deze voorstelling deelt Sandra de meest dolkomische, kwetsbare, pijnlijke, en hilarische momenten van haar leven. Hoe geestelijke mishandeling, een miskraam, een depressie met suïcidale gedachten uiteindelijk het beste lijkt te zijn wat je had kunnen overkomen.

“Wil je leven of overleven? En hoe ga je van lijden naar leiden?”

2018

Speelde ze haar debuut in een uitverkochte zaal voor 300 mensen, kreeg lovende reacties en staande ovaties.

2019

Stond ze maar liefst 4 keer op het podium van verschillende comedyclubs in New York en werkte ze samen met de meest bekende comedy coach van Amerika.

2020

Stond ze op het podium in Londen (UK)

2021

Schreef ze haar verhaal in een hoofdstuk in het boek “Time to reign” een Wereldwijde No 1 Amazon bestseller en en stond ze in december in Londen te schitteren met haar nieuwe Engelse concept “Laugh at shit” op het evenement Reign Like A Queen.

Als klap op de vuurpijn werd ze genomineerd voor 5 Internationale Awards van de Queens in Business Club, belande in de finale voor maar liefst 2 awards, en mocht uiteindelijk de Award “Best Supporter of the year” in ontvangst nemen.

Ook werd zij ambassadeur van de Facebookgroep “Bilion Lives Changed” waar zij regelmatig een live video doet om mensen te inspireren.

2022

Begin oktober stond ze op het podium in het theaterdistrict in hartje London (UK) en heeft 6 Internationale award nominaties ontvangen van de Queens in Business Club (Speaker of the year, Author of the year, Most Inspirational Leader, Best Supporter, Members choice en Startup of the year). Inmiddels is bekend geworden dat zij finalist is voor de awards Speaker of the Year en Best Supporter of the Year. De uitreiking vind plaats op 3 december.

Op 21 November doet ze auditie voor de Comedy Talent Award.

“Het gaat niet om de kaarten die je krijgt, het gaat om hoe je het spel speelt.”

19 november speelt ze haar voorstelling in het Carlton President Hotel (Floraweg, Utrecht). Aanvang 20.30 uur.

Kaarten a € 19,50 per stuk inclusief pauzedrankje en goodiebag zijn te koop bij de voorverkoopadressen:

Vivant Enjoy, Dr. Plesmanlaan, Maarssen

Natasfashion, Kaatsbaan, Maarssen

Eetcafe Rabelais, Bolesteinsestraat, Maarssen

Of online: www.laughatshit.com

Tevens is het mogelijk om van tevoren gebruik te maken van een speciaal theatermenu bij het Carlton voor € 19,50 p.p. incl. 1 consumptie. Reserveer hiervoor rechtstreeks via 030 241 41 82. Gasten die van ver komen kunnen ook een hotelkamer reserveren tegen een speciale prijs, ook hiervoor kunt u rechtstreeks bellen met het hotel, vermeld wel dat u voor de voorstelling komt.