Cor van Alphen.
Cor van Alphen.

Cor van Alphen stopt als voorzitter Luck Raeck

MAARSSEN > Op de komende ALV in december 2022 zal na goedkeuring van de leden Kara van den Born de bestuurdershamer van Cor van Alphen overnemen.


Hiermee komt voor hem een einde aan ruim een decenniumlang besturen bij Luck Raeck. Door zijn verhuizing naar Friesland heeft hij dit besluit noodgedwongen genomen.

Het was bepaald geen periode van duimendraaien bij de Maarssense tennisvereniging. Destijds een club die qua accommodatie, ledenaantal en financiële positie moest opkrabbelen. 

Tussendoor nog even wat kleine issues, zoals corona, ingetrokken horecavergunning en weggewaaide blaashal. 

Tot aan nu: nieuwe banen met nog te realiseren clubhuis, flinke ledenaanwas en financieel gezond! 

En in het kader van meer vrouwen aan de top: een vrouw als opvolgster. De eerste vrouwelijke voorzitter van Luck Raeck in ruim 60 jaar!

Cor van Alphen: 'Van een veiliger Sportparkweg, tot een vlammend betoog in de gemeenteraad om het plan Zuilense Vecht erdoor te krijgen. Het is de afgelopen jaren allemaal voorbijgekomen. Tot mijn spijt overleden ook iconische clubkanjers, die mij inspireerden om door te gaan.'

Gelukkig blijft Cor van Alphen als een van de initiatiefnemers van Zuilense Vecht tussen Utrecht en Maarssen onverminderd voor de club betrokken om dit plan gerealiseerd te krijgen. Daarbij komt zijn opgebouwde dossierkennis goed van pas. 

Cor spreekt vooral z’n dank uit aan zijn passievolle medebestuursleden en alle vrijwilligers die net dat beetje extra voor de club doen!