Afbeelding

Ekris MINI Utrecht, groots in MINI

Ondernemend

REGIO > Ekris MINI Utrecht is alles behalve klein. Sterker nog, onze stand-alone MINI vestiging aan de Corridor 23 in Breukelen is de grootste MINI vestiging in Europa. Zodra u binnenkomt wordt u meegezogen in een wereld die MINI ademt. De allernieuwste modellen, toffe accessoires en de grootste voorraad MINI Occasions in Nederland. Ekris MINI Utrecht heeft het allemaal. Met ruim 100 nieuwe en gebruikte MINI’s hebben wij altijd een uniek aanbod, van de zeer herkenbare MINI 3-deurs tot de stoere MINI Countryman.

Bij MINI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onder het mom ‘Big Love For The Planet’ worden uitdagingen omgezet in ideeën en kansen met als doel een duurzame toekomst. De MINI Electric is zo’n idee met een grote impact. Deze volledig elektrische MINI 3-deurs combineert emissievrij rijden met het unieke go-kart gevoel waar MINI zo bekend om staat. Om de impact nog groter te maken is deze MINI Electric nu tijdelijk extra scherp geprijsd met MINI Private Lease. Voor € 399,- per maand rijdt u al in een volledig elektrische MINI. Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar en inclusief € 60,- subsidie voor elektrische auto’s per maand. 

Kortom: bij Ekris MINI Utrecht bent u op het juiste adres voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte MINI’s. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies, een kopje koffie en het ervaren van het echte ‘MINI gevoel’.