Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: G. Worm: 89. Klasse A: J. den Boer: (Meesterkaart) 506, hoogste korps: 84, M. Haars: 90. Klasse B: J. Kaashoek: 80. Klasse D: Y. Gür: 42, T. Timmerman: 41, T. Wilmsen: 70. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: N. Looyenga: 89..Klasse A: H. Blokzijl: 78, B. Bolderdijk: 55, M. Kaashoek: 89, F. Roefs: 82, Chr. Timmerman: 59. Klein Kaliber Pistool (KKP) G. Degen: 71, J. v.’t Hoff: 65, C. Pap: 43. Luchtpistool (LP). D. Reimus: 84.


Orgelconcert

VREELAND > Op zondagmiddag 20 november om 15.30 uur bent u hartelijk welkom in de Grote Kerk te Vreeland. Het beroemde Knipscheerorgel, daterend uit 1854 is na een grondige restauratie van een jaar weer in gebruik genomen. Cineast Jelle van Doornik maakte van het hele project een prachtige film. Deze documentaire zal worden vertoond na een toelichting door de filmmaker. Organist Lieuwe Visscher zal na een korte uitleg enkele solostukken ten gehore brengen. Dit evenement wordt georganiseerd door de Historische Kring Loenen en de Protestantse kerk Vreeland. Er zal een pauze zijn met een drankje en een hapje. Aanmelden via: www.hkloenen.nl. Kosten: Leden HKL 2,50 euro, niet-leden 5 euro, kinderen gratis. 


Filmhuis

MAARSSENBROEK > Wellicht bij velen onbekend, maar ook Maarssen beschikt over een filmhuis waar elke tweede maandag van de maand een film wordt vertoond. Dat zijn niet de bekende kaskrakers maar films met een boodschap en/of humor. Ze organiseren deze avonden met een groep vrijwilligers in de aula van het Niftarlake College, Pauwenkamp 151 in Maarssenbroek. De film start om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen voor een gratis kopje koffie of thee. De kosten bedragen 8 euro te voldoen aan de ingang. Vooraf aanmelden via filmhuismaarssen@gmail.com is gewenst i.v.m. de catering, maar niet per se noodzakelijk. Op maandag 14 november staat de film 'The Father' op het programma, waarin Anthony Hopkin de rol van een ziekelijke en demente Londense tachtiger speelt die zich verlaten voelt door zijn dochter die aankondigt dat ze binnenkort naar Parijs gaat verhuizen.


Bingo

VREELAND > Op maandag 14 november presenteert Anita een Sinterklaasbingo. Dit keer met veel snoepgoed en allerlei sinterklaaslekkernijen. Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom in het Dorpshuis van Vreeland (Fetha 16). Rond 14.00 uur gaat de bingo van start. Er worden 8 rondes gespeeld en na de bingo is er nog een loterij. Deelname is 7 euro voor twee boekjes en twee consumpties (koffie of thee) met iets lekkers. Voor de loterij zijn de kosten 0,50 euro per lot. De laatste ronde spelen ze voor een mooie hoofdprijs. Wie naast iemand zit die bingo heeft voor de volle kaart, krijgt de inmiddels welbekende buurman/buurvrouwprijs.