Afbeelding
Owner

Stichting Huurdersbelangenorganisatie Vecht en Omstreken zoekt nieuwe leden

Ondernemend

STICHTSE VECHT > Huurder van Woningstichting Vecht en Omstreken? Praat mee! Wij zijn Stichting Huurdersbelangenorganisatie Vecht en Omstreken (HBO). We vertegenwoordigen de huurders van Woningstichting Vecht en Omstreken. 

We zijn gesprekspartner voor de woningcorporatie en we praten met hen over onderwerpen die voor huurders van belang zijn. En we zoeken nieuwe leden! Fijn om invloed te hebben Wij bestaan uit een groep vrijwilligers die allemaal een woning huren van Vecht en Omstreken. Judith: “Ik vind het fijn om gehoord te worden en invloed te hebben. En het is leuk om met elkaar iets te bereiken. We willen open de discussie aangaan en daar uitkomen met een gezamenlijk standpunt. We zoeken dus nieuwe leden met een eigen mening en een open blik. Ervaring is niet noodzakelijk.” De HBO bestaat uit een bestuur en werkgroepen die zich bezighouden met bijvoorbeeld onderhoud of huurprijzen. We geven advies over uiteenlopende zaken als huurverhoging of toewijzing van nieuwbouwwoningen. En we zijn gesprekspartner voor het maken van prestatieafspraken met de gemeente. 

Wout: “Ik vind het leuk om mee te beslissen over bijvoorbeeld onderhoud en verduurzaming. We worden ook betrokken bij de keuze voor een nieuwe aannemer. Ik kan mijn expertise vanuit mijn werk als opzichter inzetten en tegelijk de belangen van de huurders behartigen.” Doe ook mee! De komende jaren gaat Vecht en Omstreken aan de slag met allerlei vraagstukken en projecten. Het is belangrijk om hierover mee te praten vanuit de huurders. Wil jij ook de belangen van de huurders een stem geven? Wil je dat jouw mening als huurder gehoord wordt? Wil je meepraten over uiteenlopende onderwerpen? Stuur een bericht naar info@hbovechtenomstreken.nl of kijk voor meer informatie op www.hbovechtenomstreken.nl