Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van Schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 83, M. v. Egmond: 92, M. Sloeserwij: 86, G. Worm: 87. Klasse A: J. den Boer: 88, E. v. Dommelen: 86, J. v. Egmond-v. Asselen: 79, M. Haars: 90. Klasse B: G. Degen: 80, J. Kaashoek: 80. Klasse D: T. Gür: 50, T. Wilmsen: 77. Klein Kaliber Karabijn (KKK). Hoofdklasse: T. Mulder: 84, M. Schoon: 89, P. Visser: 100. Klasse A: P. Bijma: 84, M. Kaashoek: 85, F. Roefs: 82, Chr. Timmerman: 55. Klein Kaliber Pistool (KKP) L. Delput: 76, C. Pap: 65. Luchtgeweer (LG). T. Gür: 62. Luchtpistool (LP). D. Reimus: 77. De Districtswedstrijd tussen de Teams 1 en 2 van S.V. Loenen werd gewonnen door het eerste team met 1006 tegen 970 punten.


Inloopmiddag

MAARSSENBROEK > Op zondag 27 november is er weer een inloopmiddag voor de senioren in kerkcentrum/dorpshuis De Ark in Duivenkamp. Aanvang 14.00 uur. Gelijktijdig is er naast de ontvangstruimte een sinterklaasfeest voor de kinderen van Gezinsbuddy Stichtse Vecht. Jong en oud zijn dan aanwezig in De Ark. Informatie: Mario van Dijk 06-16077338. 


Cabaret

NIGTEVECHT > Door een annulering door de producent van de eerste cabaretvoorstelling gaat het cabaret in het Dorpshuis in Nigtevecht pas van start op 3 december. Dan komt Martijn Koning met zijn voorstelling 'Appeltjes Schillen'. Entree 21 euro. Het goede nieuws is dat het nu mogelijk is om alsnog een passe partout te kopen voor de vier resterende voorstellingen, inclusief die van Merijn Scholten, die overal uitverkocht is in het land, en voor Rob en Emiel en Lebbis. Een passe partout voor vier voorstellingen kost 81 euro. Reserveren passe partout of Martijn Koning kan op: www.cabaret-nigtevecht.nl of telefonisch op (0294) 252506.


Schaken

BREUKELEN > Evenals het afgelopen seizoen startte het schaakcafé voor senioren weer in oktober en duurt tot en met maart. Elke 2e en 4e dinsdagmiddag van de maand kunnen senioren in wijkcentrum Over Noord deelnemen van 14.00 tot 16.00 uur, waar in een prettige sfeer geschaakt kan worden. Als u een tijdlang niet meer hebt geschaakt of zichzelf maar een bescheiden schaker vindt, dan bent u juist heel welkom. U kunt tips krijgen van meer ervaren schakers, maar als u de eigen stijl wil behouden, is dat prima. Het gaat namelijk om het spelplezier! De kosten over die periode oktober tot en met maart bedragen 20 euro, waarbij koffie of thee is inbegrepen plus een refill. Uw eerste bezoek en deelname om u goed te oriënteren is gratis! Nadere informatie bij Cees Samsom via ceessamsom@online.nl of tel. (0346) 263719. Tot ziens!


Wijktafel

MAARSSENBROEK > Op donderdag 24 november houdt de wijkcommissie Pauwenkamp een wijktafel in het Niftarlake College (brugklasgedeelte). Inloop 19.30 uur. Voor de pauze zijn de wijkcommissie en de bewoners aan het woord. Na de pauze verzorgt de Duurzame Vecht een presentatie over duurzaamheid.