Vuurwerk

MAARSSENBROEK > Op vrijdag 18 november werd door een getuige gezien dat in de wijk Pauwenkamp een paal werd vernield door middel van zwaar vuurwerk. De wijkbewoner kon via WhatsApp snel contact leggen met de wijkagent, die vervolgens met diverse eenheden de wijk inging. De verdachte kon binnen enkele minuten aangehouden worden. Een medeverdachte die door de getuige aangewezen werd, werd ook mee naar het bureau genomen. Op zijn telefoon werden beelden van een eerdere vernieling, ook met vuurwerk aangetroffen. Handhaving Stichtse Vecht deed aangifte van vernieling en de schade wordt op de verdachte verhaald. Gezien zijn leeftijd is gekozen voor een HALT afdoening. Heb jij nou overlast van vuurwerk? Meldt dit bij vuurwerkoverlast@stichtsevecht.nl. Ken jij iemand die illegaal vuurwerk in huis heeft of hier in handelt? Zorg voor een veilige omgeving en meld het via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Zie je een vernieling plaatsvinden, al dan niet door middel van zwaar vuurwerk? Bel dan direct 112!


Open Atelier

KOCKENGEN > Op zoek naar een mooi schilderij of bijzonder cadeau? Kom naar het Open Atelier en bekijk de gehele collectie aan schilderijen van Charlot Terhaar sive Droste. De schilderijen zijn sferisch, landschappelijk of abstract en in allerlei afmetingen. Bekijk ze alvast op www.cab-art.nl en www.kleineschilderijen.com. Het Open Atelier is op  zaterdag 26 en zondag 27 november. De openingstijden zijn 12.00 - 18.00 uur in het atelier op Portengen 65, 3628 EC Kockengen.


Bridge

LOENEN > Op 28 januari 2023 verzorgt de Bridgeclub Loenen weer de Roy's dinnerdrive in ‘t Web te Loenen. Iedereen is van harte welkom. Alle informatie, zoals aanvangstijd en prijs kunt u vinden op de website van BC Loenen.