Afbeelding
Zoë van der Scheer

Theater doet meer! Kom spelen in Leidsche Rijn!

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > Theaterspelen, dat is toch niets voor mij, ik heb niet de ambitie om acteur te worden. Zo denken veel mensen, maar theater is zoveel meer!

 Natuurlijk, je gaat acteren, maar je hebt vooral heel veel plezier en tegelijkertijd ontwikkel je jezelf. Door een scène te spelen en te improviseren verleg je je grenzen; je staat voor een groep en bouwt aan je zelfvertrouwen. En het leuke is: je ontmoet mensen die met hetzelfde bezig zijn! Spreekt dit je aan, dan ben je bij Theaterschool Utrecht aan het juiste adres. Voor jezelf of voor je kind. Dè plek in Utrecht waar je met theater aan de slag gaat. Oók in Leidsche Rijn! Theaterschool Utrecht biedt theatercursussen en workshops, met professionele docenten. Begin bij jou om de hoek! Ontdek je wat je allemaal kan met theater. Heb je al acteerervaring, dan kan je aansluiten bij een vervolgcursus. Heb je meer ambitie en wil je van theater je beroep maken, dan is er zelfs een talentontwikkelingstraject. 

Je kan van start in Leidsche Rijn, Zuilen en aan het Domplein in het centrum. Er gebeurt veel bij Theaterschool Utrecht. Behalve cursussen ook vele presentaties en voorstellingen elke maand op het Open HUISpodium op het Domplein, je kan zelf ook de vloer op! Vanaf januari starten de cursussen. Kortom, verbreed je horizon en kom er bij! Meld je aan en wacht niet te lang. Theaterschool Utrecht Cursussen en activiteiten voor Volwassenen en Jeugd. Start volwassenen januari 2023, start Jeugd februari 2023. Locaties: Domplein, Leidsche Rijn - De Vrijstaat, Leidsche Rijn - Cultuur 19, Zuilen Website Theaterschool Utrecht: https://theaterschoolutrecht.nl/