[fotografie: Ger Wijtsma]
[fotografie: Ger Wijtsma]

Hartverwarmende All you need is Music! bij HOV Vleuten

Lezersnieuws

VLEUTEN > In de aanloop naar kerst organiseerde Harmonieorkest Vleuten ook dit jaar weer een editie van All you need is Music!, waarbij mensen die het volgens hun omgeving verdienen, worden getrakteerd op een muzikale verrassing.

De All you need is Music concerten vormen inmiddels een traditie bij HOV. Wel was de opzet van de avond was deze keer anders dan bij voorgaande edities. In plaats van dat ensembles vanuit de vereniging bij mensen langs de deur gingen om bij hen thuis een concertje te spelen, werden zij onder valse voorwendselen naar de Marekerk in De Meern gelokt, waar zij vervolgens hartelijk werden ontvangen en vervolgens konden genieten van een kerstconcert van het D-orkest, een van HOV’s jeugdorkesten o.l.v dirigent Christiaan van der Weij.

In de loop van het concert werd een aantal mensen, die daarvoor waren aangemeld door familie of vrienden, speciaal in het zonnetje gezet. De nietsvermoedende bezoekers werden verrast met bedankjes en warme woorden van familie- of orkestleden; in de zaal, op de speciale ‘All you need bank’ of via een videoboodschap op het scherm. De presentatie van de avond was in handen van Wikke Meyer, die het publiek als ‘Dokter Music’ soepel door het afwisselende programma leidde.