Afbeelding

Stichting Babyspullen is verhuisd naar De Krullevaar

Nieuws

DE MEERN > Vorige maand  heeft Stichting Babyspullen de nieuwe sorteer- en vouwlocatie geopend bij Basisschool De Krullevaar in De Meern.

Sinds april 2021 heeft Stichting Babyspullen een sorteer- en vouwlocatie in Utrecht waar enthousiaste vrijwilligers de gedoneerde babyspullen sorteren en vouwen, waarna dit naar het distributiecentrum in Heerhugowaard kan om verder verwerkt te worden in de babystartpakketten. Met aankomende sloop van de locatie aan de Spoordijk in Utrecht, begon er een lange zoektocht naar een nieuwe locatie.. Deze hebben wij gevonden bij Basisschool De Krullevaar in De Meern! Zij hebben twee ruimtes beschikbaar gesteld waar wij gebruik van kunnen maken voor ons sorteer- en vouwcentrum. Op vrijdag 2 december was dan eindelijk de grote verhuizing van Utrecht naar De Meern. Dankzij de inzet van meerdere vrijwilligers verliep de verhuizing zonder problemen.

Wilt u graag een kijkje komen nemen of aanmelden als sorteer- en vouwvrijwilliger? Neem dan contact op met Mary de Kruif via mary.dekruijf@stichtingbabyspullen.nl

Zij heet u van harte welkom op de nieuwe locatie:

Stichting Babyspullen Utrecht

Keerderberg 27, De Meern

Wat doet Stichting Babyspullen?

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel primair door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland. We werken met een team van betrokken en enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met een netwerk van partners.