50Plus

VREELAND > Mieke Hoek gaat voor nog een termijn in de Provinciale Staten. De politica uit Vreeland is weer Lijsttrekker 50PLUS in de provincie Utrecht. Ook bij de vorige verkiezingen was Hoek de lijsttrekker met als resultaat een zetel in de Provinciale Staten. Mieke Hoek is ook raadslid voor het Vechtse Verbond in de gemeenteraad van Stichtse Vecht.


Explosie

LEIDSCHE RIJN > Bij een woning aan de Melissekade in Leidsche Rijn heeft in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden. Hierbij zijn geen gewonden gevallen, wel is er veel schade aan de woning. De explosie gebeurde rond 01.30 uur. Op dat moment waren er geen mensen in de woning. Door de knal zijn enkele ruiten gesprongen. Daarnaast zijn drie geparkeerde auto’s beschadigd. Drie weken geleden ging er ook al een explosief af in dezelfde straat. Of er een verband is tussen deze twee incidenten wordt uitgezocht. Mensen die iets hebben gezien voor de explosie of camerabeelden hebben van het incident, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. 


Schietincident

LEIDSCHE RIJN > In Leidsche Rijn is in de nacht van dinsdag op woensdag  een woning beschoten. Dat gebeurde in de Pieter d'Hontlaan. Bij de schietpartij is niemand gewond geraakt, zo laat de politie weten. Even voor 04.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van het schietincident. De politie stelt nu een onderzoek in naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Eventuele getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat er is voorgevallen, worden opgeroepen zich te melden bij de politie.