Kom ook luisteren, kijken en meedoen!
Kom ook luisteren, kijken en meedoen! Ger Wijtsma

Kindermuziekweek met Harmonieorkest Vleuten

VLEUTEN > Harmonieorkest Vleuten (HOV) is deelnemer aan de landelijke Kindermuziekweek, waarbij alle kinderen uit Nederland jaarlijks 10 dagenlang kunnen genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek. 


Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan altijd!

Dat vinden ze bij HOV ook al jaren en daarom geeft het E-orkest op zondag 2 april een optreden in Haarzicht in Vleuten. Het thema dit jaar is 'De wereld rond' en het jeugdorkest speelt onder andere het kindermuziekweeklied met de titel 'Iedereen verstaat muziek'.

Alle kinderen uit de wijk Haarzicht en omgeving zijn welkom om te komen (en ook (groot)ouders mogen mee). En het leuke is dat je niet alleen kunt luisteren, je mag zelf ook mee doen met de muzikanten en dirigent Christiaan. Dus zing, dans of speel mee op het slagwerk en boomwhackers van HOV. En heb je zelf thuis een instrument, neem het dan vooral mee. Zo maken jullie er met z’n allen een geweldig optreden van!

Speel gewoon een liedje, klap en stamp op de beat en ga de hele wereld rond! Heb jij het nieuwe Kindermuzieklied Iedereen verstaat muziek al gezongen? Zoek het op op Youtube en oefen het vast thuis. Wil je bladmuziek voor je instrument, mail dan naar jeugd@harmonieorkestvleuten.nl, dan krijgt je het toegestuurd.

Het kindermuziekweekconcert is op zondag 2 april van 15.00-16.00 uur in OBS Haarzicht, Haarzichtsingel 15 in Utrecht. De toegang is gratis. Meer informatie over de week en het optreden staat op www.harmonieorkestvleuten.nl.