KBO Leidsche Rijn bijeenkomst over AI

Ouderenbond praat leden bij over kunstmatige intelligentie

DE MEERN > Op vrijdag 26 mei is er om 14.00 uur in De Schalm een bijeenkomst van de KBO Leidsche Rijn over kunstmatige intelligentie, veilig internetbankieren en cybercriminaliteit.


De presentatie is door Werner van der Veen, AI-ingenieur. Artificial Intelligence (AI) is een term die de laatste jaren steeds vaker in het nieuws verschijnt en steeds vaker wordt gebruikt. Soms beschouwd als de oplossing voor van alles, terwijl het ook juist voor angst en wantrouwen kan zorgen. Artificial Intelligence verandert ons leven op opmerkelijke manieren. Daarom heeft AI-ingenieur Werner van der Veen aangeboden om de geschiedenis en toepassingen van AI met u te delen. Werner neemt u mee in deze interessante wereld en geeft hier voorbeelden van. Van gezondheidszorg, financiën tot transport en entertainment. Dit zal dan hopelijk helpen te begrijpen hoe AI het dagelijks leven beïnvloedt. Dan gaan we nadenken over de toekomst en verwachtingen van AI. Zal AI helpen om de grote problemen van de mensheid op te lossen of zal het juist de oorzaak zijn van nieuwe problemen? 

Ook op deze middag een voor een ieder belangrijke presentatie over veilig internetbankieren en cybercriminaliteit door mevrouw Jacobs, Directeur Coöperatieve Rabobank. Ze hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk veilig internetbankieren in de huidige samenleving is. En ook niet waarom er zoveel aandacht moet zijn voor cybercriminaliteit. We hebben hier (helaas) dagelijks mee te maken. Graag neemt zij u mee in deze actuele onderwerpen en mag u verwachten dat u met direct bruikbare tips naar huis gaat! 

Bent u er ook bij? Schrijf u dan snel in! Bij voorkeur per mail via reis-enactiviteiten@kboleidscherijn.nl of dinsdags per telefoon op telefoonnummer (030) 6774422 tussen 10.00 en 16.00 uur. Bij geen gehoor s.v.p. boodschap inspreken, dan bellen zij u terug.