Afbeelding

Programma theaterseizoen ‘23/’24 Podium Hoge Woerd online. zaterdag start voorverkoop

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > Podium Hoge Woerd presenteert het theaterseizoen van ‘23/’24. Het volledige programma voor het volgende theaterseizoen gaat in de verkoop op zaterdag 27 mei om 10.00u via de website www.podiumhogewoerd.nl. Het programma wordt al eerder gepresenteerd aan de meest frequente theaterbezoekers op de Kick-off en Voorverkoopavond op donderdag 25 mei (uitverkocht).

Komend theaterseizoen zit vol cabaret, jeugdtheater, muziek- en muziektheater, theater, dans en circus. Nieuw zijn de Podium Parels waarbij het theater het seizoen aftrapt met de grote favorieten van afgelopen seizoen. Voorstellingen die bomvolle zalen trokken, lovende recensies kregen én die je gezien moet hebben, keren eenmalig terug in het theater.

Binnen de programmalijn ISSUES is er ook een nieuwe toevoeging: naast theatervoorstellingen bieden we in samenwerking met Studium Generale lezingen aan, waarbij wetenschappers van de Universiteit Utrecht dieper ingaan op een maatschappelijk thema.
Daarnaast keren de programmalijnen DansDonderdag en Nieuwe Namen ook dit seizoen terug.

Behalve nieuwe namen staan er ook bekende cabaretiers op het programma, zoals Lisa Ostermann, Rundfunk, Ton Kas, Dolf Jansen en Lebbis. De theaterzaal wordt op z’n kop gezet met de muziekprogramma’s van Tim Knol en Van Dik Hout. Ook andere muzikale kanten worden belicht door Holland Baroque, Tangarine en Peter van Rooijen.

Indrukwekkend theater komt van Theater Oostpool met Lieve Vrienden, Familie, Genodigden, De Theatertroep met Wie de fuck is Alice en het Nieuw Utrechts Toneel gaat glimmend het nieuwe jaar in met 12 Goede voornemens.

Voor het hele gezin is er komend jaar jeugdtheater op zondagen, in de vakanties en in september tijdens het Prentenboekjesfestival. Met het gezin zie je bijvoorbeeld Coco kan het 2+ van Marianne van Houten, Doe eens lief 2+ van Maas theater en dans en Een kleine anatomie 4+ van De Dansers.