Afbeelding

Thuys in Wonen en Slapen toernooi bij Vleu de boules.

Sport

VLEUTEN > Op zaterdag 27 mei stonden de boules banen in het centrum van Vleuten weer in het teken van een petanque-toernooi. Vleu de boules speelde hier het jaarlijks terugkerende ‘Thuys in wonen en slapen’ doubletten toernooi. In totaal stonden 15 teams om 10.00 uur klaar om hun 4 wedstrijden te spelen.

Na 2 speelrondes in de ochtend waren er 5 teams die beide wedstrijden gewonnen hadden. Na 3 speelrondes bleven er nog 2 teams over die alle wedstrijden gewonnen hadden, hun onderlinge verschil in saldopunten was slechts 4 punten. Het beloofde dus een spannende laatste speelronde te worden. Beide koplopers verloren echter hun laatste partij waardoor er aan het einde van het toernooi 6 teams met 3 gewonnen wedstrijden waren. Het puntensaldo heeft de uiteindelijke winnaars van het toernooi bepaald. De prijzen gingen naar de volgende teams:

1e prijs: Leo Rusman en Youssef Ali met 3 gewonnen en 31 punten

2e prijs Arjan de Grijff en Geert Eshuis met 3 gewonnen en 26 punten

3e prijs Bep Bauhaus en Jolanda van Groeningen met 3 gewonnen en 21 punten.

De eervolle vermelding voor het koppel onderaan de ranglijst was voor Nel van Groeningen en Wim van Kouwen met 0 gewonnen en -29 punten.

Lootprijzen waren er voor de teams Henny Norbart / Hein van Rijnsoever en Evert Evertsen / Meindert Minnema. Vleu de boules kon terugkijken op een mooie en gezellige dag, met dank aan ‘Thuys in wonen en slapen’, de sponsor van dit toernooi.