Trage Post

LEIDSCHE RIJN > Na de zomer starten er weer diverse nieuwe TragePost-groepen. Hierin wisselen deelnemers elf wekenlang kaarten met elkaar uit. Je stuurt en ontvangt dus elke week een kaart. Dit keer zijn er behalve de landelijke, Utrecht en LeidscheRijn-groepen, ook speciale interessegroepen zoals een receptengroep en een zelfgemaakte kaartengroep. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen bij jou in de buurt of mensen die dezelfde interesse hebben. De afgelopen jaren zijn er zo al diverse bijzondere vriendschappen ontstaan. Meedoen is gratis. Je kunt je aanmelden via de website TragePost (https://tragepost.nl/overzicht-groepen/). Daar vind je ook meer informatie over de werkwijze. Heb je nog vragen dan kun je die mailen naar info@tragepost.nl.


Taizé

VLEUTEN > Zondagavond 11 juni  is er weer een viering van Taizé aan de Leidsche Rijn. Ze zingen Taizéliederen, er is een bijbellezing en ruimte voor stilte en gebed. Het gaat om op adem komen en bezinning. Een muziekgroep zorgt voor de begeleiding. De viering vindt plaats in de Torenpleinkerk, Schoolstraat 5, 3451 AA Vleuten en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur zijn ze stil. Wie wil kan vanaf 18.30 uur meedoen met het oefenen van de meerstemmige liederen. Na afloop is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Van harte welkom! Voor vragen mail naar taizeaandeleidscherijn@gmail.com. Voor meer informatie zie ook: www.facebook.com/dehoeftuin.


Tennis

LEIDSCHE RIJN > Intervaltraining is een goede voorbereiding op een hardloopwedstrijd. Wist je dat atletiekbaan Amaliapark hiervoor te gebruiken is? Je huurt de baan simpel zelf via utrecht.nl/atletiek en voor maar 2,50 euro per uur. Dan kun je op jouw eigen tijd je looptraining doen! Bij de reservering zit ook gebruik van lockers, toiletten en heb je toegang tot een waterkraan. Wil je reserveren, kijk dan op Atletiekbanen | gemeente Utrecht. Geen zin om alleen te trainen? Kijk op www.in-utrecht.nl welke atletiekverenigingen er zijn om je bij aan te sluiten.