Korfbal

VLEUTEN > Afgelopen zaterdag is er een groep 3- tot 6-jarige kinderen gestart om op speelse manier kennis te maken met de korfbalsport bij korfbalvereniging Fiducia. Tijdens de trainingen staat vooral sport en bewegen voorop. De komende zaterdagen 10, 17 en 24 juni zijn er wederom trainingen van 9.00 tot 10.00 uur op het korfbalveld aan de Europaweg. 

Wil een van je kinderen ook meedoen of heb je vragen, neem dan contact op met de jeugd technische commissie via jtc@fiducia.nu.


Alzheimer

DE MEERN > Muziek doet iets bijzonders met ons. Samen met herinneringen worden mooie klanken diep in onze hersenen opgeslagen. Maandag 12 juni worden de bezoekers van het café uitgenodigd de mooiste muziekherinneringen te delen. Cees Verwey zal met 3 andere muzikanten / zangers de muziekherinnering live uitvoeren en zo de herinnering tot leven brengen. 

Een gezellig avond om kennis te maken met het Alzheimer Café en met de mensen achter het café. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, Vereenigingsgebouw De Zandweg, Zandweg 148 De Meern.


Bosspeeltuin

LEIDSCHE RIJN > Zondag 11 juni van 15.00 tot 16.00 uur is er een gratis muzikale kindervoorstelling in De Bosspeeltuin in het Máximapark. 

Met prachtig harpspel door Petra Rosa en korte verhalen door Helga Huisjes beleven kinderen dromen uit Het Dromenkabinet; een ladenkastje vol vrolijke, spannende en dromerige dromen. Samen beleven ze de wonderlijkste avonturen! Spreid je vleugels, duik diep onder water, ren voor je leven en verwonder je! Geschikt voor 4 tot 12 jaar.