Afbeelding

Nieuw Talent Orkest Stichtse Vecht Ontdek het plezier van samen muziek maken

Lezersnieuws

STICHTSE VECHT > Na succesvolle edities overal in het land is er nu ook een ‘Nieuw Talent Orkest’ in oprichting in de Stichtse Vecht. Orkest SDG Tienhoven start het Nieuw Talent Orkest Stichtse Vecht, een superleuk muziekproject voor volwassenen.

Heb je ooit een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld? Of nog nooit, maar wil je het graag leren? Wil je ontdekken wat jij met muziek hebt? Lijkt het je geweldig om samen muziek te maken? Dan is dit je kans! Maximaal 50 volwassenen, met of zonder muzikale ervaring, leren om een blaas -of slagwerkinstrument te bespelen. Iedereen heeft het Talent om dat te kunnen.

Nieuw Talent Orkest is heel laagdrempelig. Iedereen kan meedoen. Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen of muziekles te hebben gehad. Ook leeftijd speelt geen rol. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt. Iedereen krijgt in tien repetities de beginselen van de (blaas) muziekkunst onder de knie. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zondagmiddag 5 februari om 14.30 uur in Dorpshuis De Veenkluit in Tienhoven. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze. Gezelligheid, ontspanning en een ongedwongen sfeer zijn minstens zo belangrijk als het samen muziek maken.

Je krijgt van ons een instrument te leen. Er zijn ervaren muzikanten om je te ondersteunen. Meer dan 1000 Nieuw Talent Orkest muzikanten in Nederland gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby. Dus heeft u altijd al eens willen weten of het spelen van een instrument úw nieuwe hobby is? Geef je dan snel op en doe mee met dit super leuke project!

Dromen, Durven, Doen!

Ga jij de uitdaging aan?

Voor aanmelden, vragen en informatie: Pim de Graaf, 06 - 14412988 of nieuwtalent@sdgtienhoven.nl www.sdgtienhoven.nl