Afbeelding

26 januari: dynamische avond over de gemeentepolitiek in Studio Idee in Loenen

Lezersnieuws

LOENEN > Laten de verschillende politieke partijen zich alleen maar zien als er stemmen te winnen zijn? In de verkiezingstijd vingen we deze klacht op in Stichtse Vecht.

Wie de ontwikkelingen volgt, merkt dat er heus wel wat gebeurt in de politiek. Studio Idee wil helpen om dat naar buiten te brengen en meer nog: om burgers en politici dichter bij elkaar te brengen.

Op de politieke avond van 26 januari gaat het er niet om welke partij het beste scoort. Dat zal voor iedereen verschillend liggen. De partijen laten zien waar zij nu in de praktijk voor staan en vooral gaan zij in gesprek met de bezoekers over standpunten, activiteiten en behoeften. Acht partijen geven een korte flitspresentatie over waar zij mee bezig zijn. Thema’s als energie, armoede en schulden, koopkracht, klimaat en duurzaamheid komen daarbij aan bod. Het college van B&W is er ook met een vertegenwoordiging.

Voor inwoners van Stichtse Vecht (alle dorpskernen!) is het dè gelegenheid om vragen te stellen en te toetsen of er nu echt wat gebeurt. De politieke avond vindt plaats in Studio Idee, Driehovenlaan 2 (kunnen we niet beter het adres van de Rijksstraatweg noemen, vanwege mensen uit verder liggende gemeenten?) en begint om 20.00 uur. Entree €3,- (drinken e.d. gratis).

Zie ook www.studioideeloenen.nl