Intensief badmintonnen tijdens het Champagne- en het Oliebollentoernooi.
Intensief badmintonnen tijdens het Champagne- en het Oliebollentoernooi. Ronald Koenis

Eerste toernooien van 2023 zeer geslaagd

MAARSSENBROEK > De volwassenen van OSM Badminton startten het nieuwe jaar met het traditionele Champagnetoernooi. 


Een puur gezelligheidstoernooi in sporthal Safari in Bisonspoor waarbij de winnaars een vlaai kunnen winnen. Laura Eefting, Geert-Jan Fluitman, JuliĆ«tte Sijtsma, Ron van Stormbroek en Mandy Sung waren de winnaars van de lekkernij. De vlaai werd meteen uitgedeeld om daarna samen met een glas champagne met z'n allen te toosten op het nieuwe jaar voor OSM Badminton in alle gezondheid en met veel sportiviteit. 

De jeugd hield het al net zo traditionele Oliebollentoernooi. Bij dit toernooi spelen de kinderen samen met hun vader of moeder, maar we zagen ook broers, zussen en vriendjes meespelen. Na 2 uur badmintonnen tegen steeds weer andere tegenstanders, eindigden Yrsa Dalhuisen met haar vader Ruud bovenaan. Zij mochten dit jaar geen oliebollen, maar heerlijke taartjes uitdelen aan de andere deelnemers. En ook hier de beste wensen voor 2023.

Ook eens mee-badmintonnen? Dat kan heel makkelijk. Op donderdagavond 12 januari houdt de actieve vereniging een open avond voor volwassenen om 20.30 uur in de sporthal van MFA Safari in Maarssenbroek. Op zaterdag 14 januari zijn kinderen van harte welkom op de open ochtend in diezelfde Safari in Bisonspoor. Om 08.30 uur voor basisschooljeugd en om 09.45 uur voor de oudere jeugd uit Stichtse Vecht en omgeving. Meer informatie over de vereniging en hun aanbieding staat op de website van OSM Badminton.

Badminton is een leuke sport voor jong en oud(er), competitie of recreatie, ieder niveau is mogelijk.

Een volle zaal op het oliebollentoernooi