Afbeelding

Grachtenkoor met Zonnebloem zingend het neuwe jaar in

Lezersnieuws

MAARSSN > Afgelopen Vrijdag zongen 70 deelnemers van de Zonnebloem Maarssen in de Open Hof het nieuwe jaar tegemoet.

Het Grachtenkoor Maarssen zorgde met een aantal liederen voor de ‘warming up’. Daarna vermengde de dames en heren van het koor zich onder de luisteraars, en zo ontstond een groot koor. Ze zongen onder andere  een Amsterdamse medley, de bekende nummers, iedereen kende de tekst. ‘Zo word ik er nóg blijer van’, zei een van de koorleden, alle anderen knikten instemmend. De luid zingende Zonnebloemers  hadden nog wel uren door willen zingen. De dirigent van het koor, de heer Colijn Buis begeleidde het zingen op de piano.

Voor de Zonnebloem Maarssen was het de eerste van een serie bijenkomsten in het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar zingend beginnen zou wel eens een traditie kunnen worden bij de Zonnebloem. In de Open Hof is er iedere eerste  zondag van de maand een inloopmiddag onder de naam ‘Gewoon Gezellig’ van 14.30 tot 16.30 uur. ( Iedere laatste zondag van de maand is er een inloopmiddag in De Ark van 14.00 tot 16.00 uur.) 

Het Grachtenkoor – een koor van dames en heren - repeteert iedere maandagavond in de KBS de Pionier aan de Thorbeckelaan, zie verder de website. https://www.grachtenkoor.nl/