Afbeelding

Feestelijke opening schoolplein basisschool De Kameleon

Nieuws

MAARSSENBROEK > Op basisschool De Kameleon is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vernieuwing van het schoolplein. Om het schoolplein te kunnen veranderen hebben verschillende instanties de handen in elkaar geslagen. Met de hulp van provincie Utrecht, Vitaal Stichtse Vecht, John de Wolf Sport Foundation, Nationaal Fonds voor de Sporten, Sport Opvang Maarssen en door inzamelingsacties op school is het gelukt om een klim- en klauterparcour te plaatsen. 

Gedurende de middag werden er verschillende clinics aangeboden, zo konden de kinderen kennismaken met pencak silat en taekwondo. Ook was de sportspullen bank Stichtse Vecht aanwezig om de kinderen die thuis niet de middelen hebben om sportmateriaal te kopen toch aan nieuwe sportspullen te helpen. 

Aan het einde van de middag werd de officiƫle openingshandeling gedaan door wethouder Karin van Vliet en directeur van basisschool De Kameleon Karin Hulzebos. Na een speech door beide werd er op de rode knop gedrukt en schoot er confetti de lucht in. De kinderen spelen nu met veel plezier op het schoolplein.