Afbeelding

Maarssen’32 veel op de planken in 2023

Vrije tijd

CLUE; een dwaze suspense komedie bij kasteel Sypesteyn in Loosdrecht
Het is een donkere en stormachtige nacht in een verlaten uitziend kasteel ergens in een bosrijke omgeving en je bent uitgenodigd voor een heel ongewoon etentje. Elk van de gasten heeft een alias, de butler biedt een verscheidenheid aan wapens en de gastheer is, nou ja… dood. Dus whodunnit? Sluit je aan bij de iconische excentriekelingen in een race tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat het aantal doden zich opstapelt.
Gebaseerd op de cultklassieker en het populaire bordspel, is Clue een dwaze suspense komedie die je tot de laatste wending laat gissen.
Wij zijn vereerd dat Kasteel Sypesteyn ons heeft uitgenodigd om op deze prachtige plek te spelen.
Theatermaker Justin le Bruyn schrijft en regisseert dit spel. Met hem maakten we onze voorstellingen Mozart en Peter Pan.
Speelweekeinden: 24 en 25 juni + 1 en 2 juli 

AS IT IS IN HEAVEN; een ontroerend verhaal in het theater
Misschien ken je deze prachtige film, die wij in november op het toneel gaan brengen. Na een hartaanval trekt een wereldberoemde dirigent naar zijn geboortedorpje om daar te herstellen. De stugge man ontdooit een beetje door toedoen van een caissière, het zonnetje van het dorp. Waarna de dirigent op zijn beurt alle dorpsgenoten laat kennismaken met hun ‘innerlijke muziek’.
Jos Herkes regisseert deze mooie muzikale theatervoorstelling. Ook Jos heeft zijn sporen verdiend bij Maarssen ‘32 

Filmregistratie voorstelling HET RAMPJAAR
Ronald Nagtegaal heeft een prachtige filmregistratie gemaakt van onze voorstelling Het Rampjaar, die wij vorig jaar met veel succes speelde bij kasteel Nijenrode. Een mooie herinnering voor ons. Jij kunt de film ook bekijken via YouTube.